Nejprodávanější tituly - leden 2015
světová

Schrödingerova velryba
(1x)
Erwin Schrödinger, Robert Schumann, Friedrich Nietzsche, Herman Melville – tato zvláštní, nesourodá skupina se střetává v knize Andrewa Crumeyho Schrödingerova velryba.
světová
Ukázky

Schrödingerova velryba

253 Kč
Dárce
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
světová
Ukázky

Dárce

211 Kč
Fifty Shades Freed - Padesát odstínů svobody
(7x)
Třetí díl erotického románu, který se stal světovým bestsellerem. Anastasia a Christian mají vše - lásku, vášeň i bohatství. Ale Anastasia tuší, že udržení lásky před ně bude klást výzvy, které si zatím neumí nebo nechce představit.
světová

Fifty Shades Freed - Padesát odstínů svobody

404 Kč
Zabijáci - 25%
(5x)
Brožované vydání druhého dílu kriminální série Oddělení Q. Před dvaceti lety byla nalezena mrtvá těla dvou sourozenců, kteří byli brutálně zavražděni. K vraždě se přizná jeden ze studentů elitního internátu. Carl Morck však cítí, že něco nesedí.
světová

Zabijáci

239 Kč
179 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
světová

Jaro

254 Kč
Kraď jako umělec
(4x)
Bohatě ilustrovaná, chytrá a vtipná knížka o tvoření, novátorství a plagiátorství v digitální době. Lze dnes vůbec být 100% původní? A má smysl o to usilovat?
světová

Kraď jako umělec

314 Kč
Sára. Kniha první
(6x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. To všechno se změní, když potká Šalamouna, moudrou nadpozemskou sovu, která jí ukáže, jak se na svět dívat jinak.
světová

Sára. Kniha první

195 Kč
Mnich, který prodal své Ferrari
(5x)
Příběh Juliána Mantla čtenáře krok za krokem provází na cestě k sebepoznání a ke smysluplnému a vyrovnanému životu.Kniha patří mezi nejznámější klasická díla s duchovní a psychologickou tematikou.
světová

Mnich, který prodal své Ferrari

259 Kč
Politika
(2x)
Debutový román jedné z hvězd současné britské literární scény. Příběh o "politické krizi" jednoho milostného vztahu a soužití, do něhož je ze slušnosti a bezradnosti přizvána jako třetí ještě jedna mladá žena.
světová

Politika

203 Kč
Třetí přání
(14x)
Románová prvotina světoznámého povídkáře a esejisty vypráví jemný příběh dvou mužů a jedné osudové ženy.
světová

Třetí přání

338 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 508 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 51 > >>