Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2015

Léčebný kód
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.

Léčebný kód

289 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Co nám tělo říká
(3x)
Kniha předkládá duchovní (s jednáním související) příčiny různých onemocnění.

Co nám tělo říká

297 Kč
The Hobbit Facsimile First Edition
(6x)
This sumptuous gift set includes a replica of the very rare first edition of The Hobbit, the only edition where one can now read the original version of the story before Tolkien re-edited it to become the one enjoyed by readers since 1951.

The Hobbit Facsimile First Edition

719 Kč
Ďábelská zubařka
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

Ďábelská zubařka

296 Kč
Dvě těla krále
Dvě těla krále patří k nejvýznamnějším knihám o dějinách středověkých politických a teologických představ a idejí.
Ukázky

Dvě těla krále

448 Kč
Flashky
(5x)
Jedinečná vzpomínková kniha napsaná dcerou Jana Zábrany k třicátému výročí jeho úmrtí. Plnohodnotná umělecká próza, která přesným a břitkým jazykem podává pravdivý obraz české společnosti v poválečném půlstoletí na pozadí tzv. rodinné historie.

Flashky

179 Kč
Kořistí v Kaddáfího harému
(1x)
Výjimečná kniha odkrývá skutečné osudy libyjských dívek, které jako sexuální otrokyně ve svém paláci věznil a mučil diktátor Muammar Kaddáfí.
Ukázky

Kořistí v Kaddáfího harému

254 Kč
Malý tyran
Nejen o příčinách a léčbě dětské panovačnosti, ale o skutečných výchovných potřebách malých dětí.

Malý tyran

224 Kč
První z mých andělů
První český překlad dopisů básníka, mystika a visionáře a především kreslíře a grafika, obsahující i řadu Blakeových básní, je úchvatným dokumentem z Blakeova soukromého i uměleckého života i sžíravým svědectvím a kritikou "věku rozumu".

První z mých andělů

240 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>