Nejprodávanější knihy - leden 2015

Dějiny královského města Kolína nad Labem 2.
Tato Vávrova monografie zůstává i po vice než 100 letech od svého posledního vydání základní pomůckou, po které musí zájemce o kolínskou historii sáhnout.

Dějiny královského města Kolína nad Labem 2.

260 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm
(3x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.

Dívka, která si hrála s ohněm

314 Kč
Dvakrát otrokem
Komentované vzpomínky právníka a prvorepublikového poslance za agrární stranu Oldřicha Suchého nabízejí osobitý pohled na politické a společenské zrání mladého, meziválečného Československa, těžké období druhé republiky, nacistické okupace a 50.léta.

Dvakrát otrokem

320 Kč
Kytice
(2x)
Replika vydání Erbenovy Kytice z roku 1924.

Kytice

2 542 Kč
Miroslav Machotka
(1x)
Miroslav Machotka je svébytnou osobností české fotografie, jehož dílo představuje zcela jedinečný a objevný přístup k fotografickému vyjádření. Vybraný soubor černobílých fotografií, které vznikaly analogovovým procesem za posledních 40 let.

Miroslav Machotka

405 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy
(7x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou.

Muži, kteří nenávidí ženy

314 Kč
Snadná cesta, jak skoncovat s alkoholem
V nové knize SNADNÁ CESTA JAK SKONCOVAT S ALKOHOLEM aplikuje Allen Carr svou revoluční metodu na problém nadměrné konzumace alkoholu.

Snadná cesta, jak skoncovat s alkoholem

243 Kč
Sovětský román
(1x)
Monografie Kateriny Clarkové, zabývající se historií a vývojem románu jako protežovaného žánru socialistického realismu, představovala na počátku 80. let 20. století významný milník v analýze sovětské literatury.

Sovětský román

419 Kč
Volby do Poslanecké sněmovny 2013
Kniha autorského kolektivu z Katedry politologie a Mezinárodního politologického ústavu Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity komplexním způsobem analyzuje volby do Poslanecké sněmovny v roce 2013, které byly výjimečné z několika důvodů.

Volby do Poslanecké sněmovny 2013

327 Kč
'Křížová výprava' proti albigenským
(1x)
Křížová výprava proti albigenským představuje jeden z prvních příkladů systematického boje křesťanské většiny proti křesťanské herezi, jež ohrožovala středověkou společnost v jejích samotných základech.
Ukázky

"Křížová výprava" proti albigenským

253 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>