Nejprodávanější tituly - leden 2015
česká

Obrázky z československých dějin - 11%
(2x)
Knížka obrázkových seriálů z naší historie volně navazuje na velmi oblíbené Obrázky z českých dějin a pověstí.
česká

Obrázky z československých dějin

269 Kč
239 Kč
Perštýnská vražda aneb Dávný storky - 17%
Povídky, autorovým osobitým stylem napsané v období 1988-1991, se odehrávají v sedmdesátých a osmdesátých letech, stejně jako v čase následujícím, tedy po roce 1989.
česká

Perštýnská vražda aneb Dávný storky

118 Kč
98 Kč
Peří v průvanu
Irena Podhorná je pozvaná na velkolepou oslavu, kterou na své chalupě pořádají manželé Karasovi. Slaví dvacáté výročí svatby a současně i patnáct let existence jejich firmy. Román pro ženy.
česká
Ukázky

Peří v průvanu

159 Kč
Planeta samých chlapců - 20%
(2x)
Planeta samých chlapců není sci-fi. Je tady a teď, ve světě holé společnosti všeho a všech. Je v české beletrii prvním a nezvykle otevřeným pohledem do homosexuální společnosti. Výkřikem generace ústy opuštěnosti jejího člena.
česká
Ukázky

Planeta samých chlapců

99 Kč
79 Kč
Podivná úmrtí - 20%
Dozvíte se jak to bylo se smrtí Mozarta, Havlíčka Borovského, Jana Lucemburského, Giacoma Casanovy, Jana Roháče z Dubé, ale i Aloise Rašína a mnoha dalších.
česká
Ukázky

Podivná úmrtí

139 Kč
111 Kč
Pojednání o mé radostné cestě od kolébky ke krematoriu - 11%
(1x)
Pojednání o radostné cestě od kolébky ke krematoriu malíře Vladimíra Komárka se stalo klasikou české literatury. Tato kniha vychází z poslední autorem doplněné verze a je rozšířena o vyprávění Růženy Komárkové o její životní cestě vedle svého muže.
česká

Pojednání o mé radostné cestě od kolébky ke krematoriu

188 Kč
167 Kč
Poklady z archivu - 20%
Řada ze zařazených záznamů je z anonymních, nedatovaných zdrojů, některé jsou naopak velmi přesně označeny, jako celek však opět upozorňují na tak podivuhodnou osobnost jako byl Jan Werich.
česká
Ukázky

Poklady z archivu

99 Kč
79 Kč
Pouti a pouta - 11%
14 povídkových textů, které reflektují autorovo přemítání o existenci, čase, místě skrze nekončící lidskou pouť. Jedná se o 1. svazek edice Beletrie nakladatelství Theo Pardubice.
česká

Pouti a pouta

158 Kč
141 Kč
Prodavači ostatků
(5x)
Děj historického románu se odehrává v polovině 14. století. Martin ze Svolna odchází do Paříže na studia, ale dostane se do konfliktu s inkvizicí. Potlouká se proto po francouzském venkově ve společnosti obchodníka s falešnými ostatky svatých.
česká
Ukázky

Prodavači ostatků

229 Kč
Prokletí lipovského dvora
(1x)
Jednoho mrazivého prosincového rána najdou poddaní Jana Jindřicha, pána lipovského panství, zavražděného v jeho ložnici. Napínavý historický román.
česká
Ukázky

Prokletí lipovského dvora

169 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>