Nejprodávanější e-knihy - leden 2015

Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Utajená zákulisí - 20%
(2x)
Kniha rozkrývá pozadí o politické geografii rozhodujících diplomatických postupů při přípravě a průběhu transformačního procesu se zvláštním zaměřením na stav a předpokládaný vývoj bezpečnostního prostředí.
Ukázky

Utajená zákulisí

139 Kč
111 Kč
Veřejný sektor a veřejné finance - 20%
Kniha se komplexně zabývá klíčovými problémy financování ve veřejném sektoru. Je určena zejména studentům vysokých škol, ale i pracovníkům v oblasti financování veřejného sektoru.
Ukázky

Veřejný sektor a veřejné finance

302 Kč
242 Kč
Základy psychologie emocí - 20%
Těžištěm knihy je problematika soudobého chápání funkcí emocí v našem životě, otázky regulace - kontroly a zvládání a emocionální ovlivňování našich poznávacích procesů.
Ukázky

Základy psychologie emocí

215 Kč
172 Kč
Zelenina ve výživě člověka - 20%
Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví.
Ukázky

Zelenina ve výživě člověka

186 Kč
149 Kč
Zloději ostatků
(2x)
Čtvrtý díl trilogie o mladém zemanovi, skvělém trubadúrovi a příležitostném obchodníkovi s ostatky Martinovi ze Stvolna se odehrává záhy po návratu z římské jízdy císaře Karla IV. domů.
Ukázky

Zloději ostatků

249 Kč
Anti-aging - 20%
Již po staletí lidé touží po nesmrtelnosti. Alchymisté, šamani i léčitelé slibovali a slibují nemožné a ... pramen mládí stále nikde. Opravdu nikde? A co když jsme hledali špatně. Co když jsme měli začít nejdřív u sebe?
Ukázky

Anti-aging

144 Kč
115 Kč
Cocoa - 20%
(1x)
Nová učebnice programování počítačů Apple Macintosh vás naučí používat standardní vývojové nástroje Apple včetně bohatých prostředků pro vizuální programování, jež prostředí Cocoa nabízí.
Ukázky

Cocoa

223 Kč
178 Kč
Cvičení na balanční plošině - 20%
Přínosem cvičení na balanční plošině je možnost pozitivně ovlivňovat rozvoj rovnováhy, správnou funkčnost kloubních struktur, cílenou centraci kloubů, především páteře a kyčlí, a vlastní nácvik optimálního držení těla.
Ukázky

Cvičení na balanční plošině

209 Kč
167 Kč
Hodnocení žáků - 20%
Hodnocení žáků ve vyučování, jako nezbytná součást výchovně-vzdělávacího procesu, je velice složité. Dotýká se všech účastníků vyučovacího procesu .
Ukázky

Hodnocení žáků

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>