Nejprodávanější Kniha - říjen 2015
počítače

Microsoft Windows 10
Chcete plně ovládnout Windows 10? Pořídili jste si nový počítač nebo tablet a potřebujete se v jeho systému rychle zorientovat? Přestupujete ze starších verzí Windows a chcete se rychle seznámit s novými funkcemi „desítek“?
počítače

Microsoft Windows 10

269 Kč
HTML5 a CSS3
Naučte se tvořit webové stránky od úplných základů po profesionální řešení díky světovému bestselleru z oblíbené edice názorných průvodců.
počítače
Ukázky

HTML5 a CSS3

531 Kč
Nejlepší triky pro Photoshop
Přemýšleli jste někdy o tom, jak byl vytvořen filmový plakát, co jste viděli v kině, a ta super reklama na zadní stránce časopisu? Nebo jak by vypadala obyčejná fotka, kdybyste k ní přidali pár neotřelých hollywoodských efektů?
počítače

Nejlepší triky pro Photoshop

621 Kč
Skleněná klec
(2x)
Kniha Skleněná klec je oslavou technologie a současně varováním před jejím nesprávným používáním. Její autor, Nicholas Carr, popisuje osobní, společenské a ekonomické důsledky automatizace.
počítače

Skleněná klec

405 Kč
Webcopywriting pro samouky
Nemáte vystudovaný marketing a nikdy jste nepracovali v internetové agentuře? To ještě neznamená, že byste tvorbu webových textů nemohli vzít do vlastních rukou! Webcopywriting pro samouky je kniha napsaná tak, aby jí rozuměla každá internetová lama.
počítače

Webcopywriting pro samouky

296 Kč
Temný trh
Kniha popisuje vývoj obrovského byznysu, jehož nejběžnější formou je obchodování s kradenými údaji o platebních kartách a jejich využívání, zahrnuje však i podvody s elektronickým bankovnictvím.
počítače

Temný trh

358 Kč
Formát
Kniha prozkoumává rozsáhlé možnosti formátu – parametru, který má zásadní význam na přijetí produktu zákazníkem.
počítače

Formát

206 Kč