Nejprodávanější Kniha - říjen 2015
historické romány

Foucaultovo kyvadlo - 6%
(4x)

Obsáhlý román, jehož deset oddílů nese názvy kabalistických sefir, je napínavým příběhem odhalování rozsáhlého spiknutí, osnovaného po dvě tisíciletí nejrůznějšími tajnými společnostmi.

historické romány

Foucaultovo kyvadlo

585 Kč
550 Kč
Jméno růže - 6%
(7x)

Proslulý román Umberta Eca Jméno růže, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

historické romány
Ukázky

Jméno růže

508 Kč
478 Kč
Pražský hřbitov - 6%
(22x)
Nejnovější román Umberta Eca, v němž vystupuje řada historických postav (mj. S. Freud, A. Dumas) líčí na pozadí událostí 19. století vznik fiktivního konspiračního plánu, který začal žít vlastním životem.
historické romány

Pražský hřbitov

500 Kč
470 Kč
Jan Lucemburský - Království na prodej - 11%
Království na prodej zachycuje bouřlivé období Českého království, kdy Přemyslovce na trůně střídali Lucemburkové, jejichž hvězda díky císaři Jindřichu VII. právě vycházela.
historické romány

Jan Lucemburský - Království na prodej

449 Kč
399 Kč
Mlýn na mumie - 11%
(19x)
Mystický gastronomicko pornografický thriller nás přenese do roku 1866.
historické romány
Ukázky

Mlýn na mumie

269 Kč
239 Kč
Mefistův rukopis
Renomovaný autor historických románů ve své nové knize, zasazené do skutečných historických reálií, rozehrává strhující příběh o pátrání po tajemné knize, inspirovaný osudem proslulého rukopisu, který dodnes nebyl rozluštěn.
historické romány

Mefistův rukopis

89 Kč
Scotland Yard - 6%
(1x)
Policejní práce je náročná a uznání se člověk nedočká, ale když někdo začne vraždit samotné policisty, to už je vrchol. Viktoriánský Londýn vás pohltí do své černé tlamy.
historické romány
Ukázky

Scotland Yard

338 Kč
318 Kč
Baudolino - 6%
(10x)
V románu se autor slavného Jména růže opět vrací do středověku. Vesnický uličník Baudolino, rodák ze severní Itálie, se v lese setkává s Fridrichem Barbarossou ...
historické romány

Baudolino

331 Kč
311 Kč
Kacířka - 11%
Alžběta má zemřít jako kdysi její děda i matka v plamenech hranice, a to jen z pomsty rychtáře Hynka, protože Alžbětinu matku mu kdysi odmítli dát za manželku. Nebyla to však láska, ale majetek, o který mu šlo.
historické romány
Ukázky

Kacířka

224 Kč
199 Kč
Píseň vodopádu - 11%
Clarissa a Javier chtějí oslavit první výročí sňatku výpravou k vodopádům Iguazú. Nádherný den ale skončí hrozně. Javier zemře, Clarissa spadne do dravého vodopádu...
historické romány
Ukázky

Píseň vodopádu

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 30 položek
1 2 3 > >>