Nejprodávanější Kniha - říjen 2015
děti a mládež

Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
děti a mládež
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Posel - 6%
(10x)
Román pro mladé čtenáře od autora světového bestselleru Zlodějka knih. Představte si, že vám jednoho dne začnou do dopisní schránky chodit hrací karty se zašifrovanými úkoly ...
děti a mládež

Posel

338 Kč
318 Kč
Kouzelná třída - 14%
Knížka Kouzelná třída vás zavede do světa na pomezí mezi fantazií a realitou, do školního prostředí, které je blízké zejména dětem na počátku školní docházky.
děti a mládež

Kouzelná třída

204 Kč
175 Kč
Mezi piráty - 11%
Až do téhle chvíle si Bára myslela, že v drnových domečcích žijí jen hobiti. Díky atlasu zjistila, že tak v minulosti žili i Islanďané. Zatímco v Evropě zuří třicetiletá válka, obyvatelé malého ostrůvku u islandského pobřeží mají jiné starosti.
děti a mládež

Mezi piráty

224 Kč
199 Kč
Světoví Češi - 11%

Prostřednictvím textu a komiksu dává kniha nahlédnout do lidských osudů výjimečných osobností, které vynikly ve svém oboru, případně otevřely novou cestu vývoje.

děti a mládež

Světoví Češi

260 Kč
231 Kč
Zábavné příběhy Čtyřlístku - 11%
Další, v pořadí už čtrnáctá souborná kniha Čtyřlístku, se jmenuje Zábavné příběhy Čtyřlístku a obsahuje čtrnáct příběhů.
děti a mládež

Zábavné příběhy Čtyřlístku

378 Kč
336 Kč
Ďábelská zubařka - 6%
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

děti a mládež

Ďábelská zubařka

296 Kč
278 Kč
Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima - 11%
Publikace představuje soubor rozmanitých námětů k činnostem s dětmi předškolního a mladšího školního věku. Aktivity jsou členěny do bloků, každý blok je uveden motivačním příběhem.
děti a mládež
Ukázky

Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima

224 Kč
199 Kč
Příšerné příběhy z temného tunelu - 6%
(1x)
Třetí várka "příšerných příběhů" pro mladé čtenáře se tentokrát veze po kolejích, v kupé strašidelného vlaku.
děti a mládež

Příšerné příběhy z temného tunelu

245 Kč
230 Kč
Jakub a hvězdy

Spisovatelka a ilustrátorka Renáta Fučíková se inspirovala kulturami z celého světa, aby vytvořila zcela novou mytologii vážící se ke dvanácti znamením zvěrokruhu. Každý příběh si vás ihned získá svou magickou atmosférou a krásným jazykem.

děti a mládež

Jakub a hvězdy

179 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 169 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>