Nejprodávanější Kniha - říjen 2015
děti a mládež

Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
děti a mládež
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou - 11%
(5x)
Světově úspěšná a oceňovaná kniha známého autora malým čtenářům přibližuje dobu komunismu, léta 1948-1989, kdy za „železnou oponou“ v Československu žili, pracovali a snili obyčejní lidé.
děti a mládež

Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou

356 Kč
316 Kč
Malý princ - 11%
(4x)
Když opuštěný letec potká v africké poušti malého prince, netuší, co všechno mu setkání přinese.
děti a mládež

Malý princ

539 Kč
479 Kč
Příšerné příběhy z Černé lodi - 6%
(8x)
Autor úspěšné knihy Příšerné příběhy strýce Montaguea přichází s další sbírkou strašidelných historek pro mladé i starší čtenáře. Tentokrát je vypravěčem mladý námořník, který se uprostřed bouřlivé noci objeví v málo navštěvované krčmě.
děti a mládež

Příšerné příběhy z Černé lodi

211 Kč
198 Kč
Malý miliardář - 6%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
děti a mládež

Malý miliardář

202 Kč
190 Kč
Lichožrouti - 6%
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.
děti a mládež

Lichožrouti

331 Kč
311 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
děti a mládež

Barvy

203 Kč
180 Kč
Sportovní pohádky - 11%
V pohádkách se většinou nesportuje, a to je chyba, kterou napravuje tato vtipná knížka. Tady platí - co pohádka, to jeden sport a jeho tajemství. Tajemství, o kterých nikdo netuší!
děti a mládež

Sportovní pohádky

287 Kč
255 Kč
Terezínské ghetto - 11%
Historička Veronika Válková ve svých knihách přenáší čtenáře do skutečné, reálné historie, kde spolu s Bárou zažívají napínavé chvilky, zároveň se toho ale také hodně dozvědí.
děti a mládež

Terezínské ghetto

224 Kč
199 Kč
Krysburger - 6%
(1x)
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
děti a mládež
Ukázky

Krysburger

245 Kč
230 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 169 položek
<< < 1 2 3 4 .. 17 > >>