Nejprodávanější tituly - říjen 2015

Dále nevyšlapanou cestou
(2x)
Uznávaný americký psychiatr v knize Dále nevyšlapanou cestou navazuje na témata diskutovaná ve své první knize: otázky víry, svobodné vůle, duchovního růstu, sexuálních vztahů a budování smysluplné komunity.

Dále nevyšlapanou cestou

228 Kč
Dvojité dno
(5x)
Nová sbírka kultovního básníka. Básně a zápisky veršem převážně z roku 2009 a první poloviny roku 2010.

Dvojité dno

198 Kč
HHhH
(16x)
Strhující prvotina francouzského spisovatele Laurenta Bineta, který za ni získal Goncourtovu cenu, barvitě vykresluje okolnosti atentátu na Reinharda Heydricha.

HHhH

338 Kč
Láska a její kat

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

Láska a její kat

350 Kč
Muž, ktorý sadil stromy
(4x)
Príbeh obyčajného francúzskeho pastiera, ktorý obyčajnou prácou zmenil krajinu. Krásna knižka o nádeji a zmysle života so skvelými ilustráciami Ľuboslava Paľa v grafickej úprave Erika Jakuba Grocha vychádza opäť v dotlači.

Muž, ktorý sadil stromy

296 Kč
Nikdo to tu nepřežije
(1x)
Monografie o americkém rockovém zpěváku 60. let Jimu Morrisonovi a skupině The Doors. odle knihy byl napsán scénář k filmu The Doors režiséra Olivera Stonea.

Nikdo to tu nepřežije

268 Kč
Obyčejné lásky
Berlín, Mnichov, Frankfurt, Hamburk, Praha, Lublaň, Jeruzalém, Tel Aviv, Paříž a New York - města na třech kontinentech jsou dějištěm krátkých, brilantních a nesentimentálních povídek na téma, jak se dnes milujeme.

Obyčejné lásky

176 Kč
Průvodce základními statistickými metodami
(1x)
Přehledná publikace s mnoha příklady a případovými studiemi je určena především studentům ekonomických fakult VŠ a lidem z ekonomické či technické praxe.

Průvodce základními statistickými metodami

320 Kč
To nejlepší z Rumcajse
Tento titul vám nabízí zvukový přepis nejlepších pohádek o Rumcajsovi. Spolu s dětmi si je jistě rádi poslechnou také jejich rodiče a určitě i dědeček s babičkou. Loupežník Rumcajs je totiž večerníčkovský evergreen.
Ukázky

To nejlepší z Rumcajse

99 Kč
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

89 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>