Nejprodávanější tituly - březen 2015
předškoláci

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta - 11%
Album, na němž kromě Skoumala zpívají také Zuzana Hanzlová, Hana Horká, Luděk Čtvrtlík, Lubor Šonka, Adéla Bubníková, Ilona Svobodová a C&K Vocal, bezesporu patří mezi to nej z tuzemské písničkové tvorby pro děti.
předškoláci

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta

267 Kč
238 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

předškoláci

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
předškoláci

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima - 11%
Publikace představuje soubor rozmanitých námětů k činnostem s dětmi předškolního a mladšího školního věku. Aktivity jsou členěny do bloků, každý blok je uveden motivačním příběhem.
předškoláci
Ukázky

Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima

224 Kč
199 Kč
Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou - 11%
(5x)
Světově úspěšná a oceňovaná kniha známého autora malým čtenářům přibližuje dobu komunismu, léta 1948-1989, kdy za „železnou oponou“ v Československu žili, pracovali a snili obyčejní lidé.
předškoláci

Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou

356 Kč
316 Kč
Broučci
Vyprávění o rodině svatojánských broučků, jejichž prací je v noci svítit lidem, vyšlo poprvé v roce 1876 a díky neutuchající oblibě čtenářů se již dočkalo více než stovky vydání.
předškoláci

Broučci

239 Kč
Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
předškoláci

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Bambulka a kouzelný plamínek - 20%
(15x)
Příběh čarodějnické holčičky Bambulky, určený především starším předškolním a mladším školním dětem. První z řady příběhů malé čarodějky Bambulky. V tomto příběhu zažívá Bambulka nejedno dobrodružství ve světě fantazie.
předškoláci
Ukázky

Bambulka a kouzelný plamínek

89 Kč
71 Kč
Jarní říkadla - 11%
Knížka je pokračováním oblíbených Zimních říkadel, ve které najdete veršíky, písničky a pranostiky vztahující se k nekrásnějšímu ročnímu období. Ilustrace, které navozují jarní náladu, jsou opět dílem Jiřího Trnky.
předškoláci

Jarní říkadla

116 Kč
103 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
předškoláci
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>