Nejprodávanější Kniha - březen 2015
detektivky

Bílá lvice
(2x)

Třetí díl ze série o případech komisaře Wallandera. V poklidném kraji jižního Švédska zmizí Louisa Akerblomová, realitní makléřka, opora metodistické církve, manželka a matka. Neexistuje žádné vysvětlení ani motiv.

detektivky

Bílá lvice

280 Kč
Četnické případy
Četnické případy přibližují způsoby řešení zločinů československým četnictvem. Popisované příhody se skutečně udály a byly zpracovány za využití dobového tisku, odborné literatury i pamětí a vzpomínek bývalých příslušníků četnictva.
detektivky

Četnické případy

89 Kč
Podfuk jako víno
Nadutý a sebevědomý hollywoodský právník Danny Roth, majitel výstředního domu a stejně působícího vinného sklípku, se stane obětí zloděje světového formátu specializujícího se na vzácná vína.
detektivky

Podfuk jako víno

179 Kč
Mučedník
(3x)
Napůl historický thriller, napůl detektivka. Román je zasazen do prostředí alžbětinské Anglie, doby nábožensky rozjitřené a i na dnešní poměry dosti brutální.
detektivky

Mučedník

305 Kč
The Dinner
An evening in Amsterdam and two couples meet for dinner.They need to discuss their teenage sons.The boys have committed a horrifying act, caught on CCTV.They remain unidentified - except by their parents.
detektivky

The Dinner

188 Kč
Zimní oběť - 51%
(3x)
První díl kriminální série Monse Kallentofta, "nového krále skandinávské detektivky".
detektivky

Zimní oběť

183 Kč
89 Kč
Černý démant
Třetí detektivní román spisovatele, novináře a politologa Martina Walkera a jeho hrdiny, policisty Bruna. Příběh se odehrává v St Denis, městečku v nádherné krajině francouzského jihozápadu, kde si lidé dovedou užívat dobrého jídla a pití.
detektivky

Černý démant

268 Kč
Uzel
(1x)
V roce 1988 nastal v kariéře Richarda Krauze významný zlom - z pochůzkáře se stal detektivem. Okolnosti zavedou detektiva a jeho kolegy do bizarního prostředí mezi ostnaté dráty táhnoucí se po celé státní hranici se západním světem.
detektivky

Uzel

269 Kč
Bleach 8: The Blade and Me
Zatímco se v Soul Society schyluje k Rukiině popravě, Ičigo se pod Uraharovým dohledem snaží získat schopnosti potřebné k jejímu vysvobození. Trénink však zdaleka nejde tak snadno, jak se mohlo zezačátku zdát.
detektivky

Bleach 8: The Blade and Me

206 Kč
Černá voda
(3x)
V Černé vodě najdeme všechno, co od severské detektivky očekáváme, ale ještě něco navíc. Příroda nehostinných krajů na samém severu není jen drsná a nehostinná, ale i zpustošená místními lidmi, kteří s ní ztratili spojení, v honbě za ziskem.
detektivky

Černá voda

358 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>