Nejprodávanější e-knihy - duben 2015

Marco
(12x)
Pátý případ oddělení Q. Milovníci díla Jussiho Adlera-Olsena se mohou těšit na posílení řad vyšetřovatelského týmu o další zajímavou postavu…
Ukázky

Marco

199 Kč
Pálenka
(10x)
Meditativní, autobiograficky laděná a stylisticky výrazná próza.
Ukázky

Pálenka

119 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(68x)
Kromě bolestných otázek viny,odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

249 Kč
Lovevole
(6x)
Lovevole je sbírkou milostné poezie bez patosu. Seznámí vás s mladou ženou a jejím pohledem na život zhuštěným do říkanek o milování. Protože láska není moc příjemný pocit.
Ukázky

Lovevole

29 Kč
Usměvavý muž
(10x)
Čtvrtý díl série případů komisaře Wallandera. Nastal čas, aby komisař Wallander skončil u policie? Další temná záhada z bestsellerové série.
Ukázky

Usměvavý muž

189 Kč
Dějiny světla
(2x)

Román o životě fotografa Františka Drtikola. Mladý spisovatel Jan Němec přichází s rozsáhlou a pro současnou českou prózu zcela nezvykle pojatou románovou freskou; uměleckým a duchovním Bildungsromanem, o němž se bude mluvit.

Ukázky

Dějiny světla

199 Kč
Ďáblův sluha
(5x)
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.
Ukázky

Ďáblův sluha

199 Kč
Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku
(5x)
Dějištěm sedmnácti povídek, které autor napsal v průběhu let 1995—2014, je jihočeský venkov.
Ukázky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

189 Kč
Hagibor
(1x)
Autorka ve své druhé prozaické knize vypráví příběh mladé fotografky Hany, která na počátku sedmdesátých let v panice před hrozbou ústrků ze strany režimu uteče pomocí fingovaného sňatku do Londýna.
Ukázky

Hagibor

148 Kč
Švábi
(30x)
V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky. V Oslu na ministerstvu zahraničí vypuká panika...
Ukázky

Švábi

339 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>