Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2015

Muž z ostrova Lewis
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Velký král Přemysl Otakar I
(3x)
První část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů.

Velký král Přemysl Otakar I

359 Kč
Živočichopis
Jestliže patříte mezi fanoušky Macha a Šebestové a jejich utrženého sluchátka, nesmí vám chybět ani naše pohádkové příběhy Miloše Macourka v neopakovatelném podání Petra Nárožného.

Živočichopis

224 Kč
Muž, který sázel stromy
(4x)
Mistrovská povídka francouzského autora Jeana Giona z roku 1953. Stylově čisté a dějově jednoduché vyprávění o prostém, osaměle žijícím pastýři... Čte Marek Eben, režie Jan Jiráň, hudba Marek Eben, hudbu nahrála skupina Bratři Ebenové.

Muž, který sázel stromy

179 Kč
Chatrč
(1x)
Během rodinného výletu je unesena nejmladší dcera Mackenzieho Allena Phillipse. Konec všem nadějím přinese nález jejích zakrvácených šatů, který vede k závěru, že ji zabil dosud nedopadený sériový vrah malých děvčátek.

Chatrč

341 Kč
Bílá lvice
(2x)
Drastické ozvuky sálajících nepokojů v Africe 90. let pocítí i obyvatelé chladného severu.

Bílá lvice

269 Kč
Jak Kuba vyzrál na Papejše
Co nutí děti občas zlobit? Kdo je k tomu navádí? No přece Papejši! Skřítkové, kterým nic není svaté. Ale na malého Kubu si rozhodně nepřijdou... Úsměvnou pohádku s písničkami napsala Viola Fischerová.

Jak Kuba vyzrál na Papejše

224 Kč
Nevěra
Linda vede zdánlivě dokonalý život: má milujícího zámožného manžela, dvě úžasné děti a jako úspěšná novinářka pracuje v prestižním ženevském listu. Znenadání však přijde okamžik pravdy .....

Nevěra

314 Kč
Vraždy s monogramem
(3x)
Nejslavnější postava z pera královny zločinu je zpět… Potomci Agathy Christie svolili k návratu Hercula Poirota na stránky nových napínavých příběhů.

Vraždy s monogramem

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 70 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>