Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2015
romány

Ztráty a nálezy
(1x)
Náhoda svede dohromady malou Millie, které se ztratila maminka, podivínskou protivnou Agathu a staříka Karla, prchajícího z domova důchodců. Společně se vydávají na cestu napříč Austrálií, aby Milliinu maminku našli. Nalézají však ještě něco jiného.
romány
Ukázky

Ztráty a nálezy

254 Kč
Babička pozdravuje a omlouvá se
(8x)
Zábavný a napínavý příběh plný nečekaných setkání, nepravděpodobných přátelství a obrovské síly pohádek a fantazie.
romány
Ukázky

Babička pozdravuje a omlouvá se

359 Kč
Kouzlo všednosti
(1x)
Komorní příběh mladých manželů Magdy a Adama. Přestože oba byli přesvědčení, že jim dvěma se to stát nemůže, čas ukázal, jak se mýlili. Všednost, jednotvárnost, nekonečný koloběh stejných rán a stejných večerů postupně mění jejich společný život.
romány

Kouzlo všednosti

296 Kč
Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
Rozum a cit
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romány

Rozum a cit

314 Kč
Lék na smutek
(1x)
Na Mariku, gynekoložku a porodní lékařku, se valí jedna pohroma za druhou. Manžel jí umírá na rakovinu a krátce nato ztratí i svého jediného, třiadvacetiletého syna, u něhož náhle propukla dědičná choroba jater.
romány

Lék na smutek

296 Kč
Temný Tomáš
(2x)
Temný Tomáš je první z Blanchotových filozofických próz, jež zkoumají a nově vytvářejí oblast imaginárna.
romány
Ukázky

Temný Tomáš

171 Kč
Schindlerův seznam
(1x)
Román sugestivně líčí vývoj a střety individualit – obětí, pasivních účastníků a iniciativních vykonavatelů – zapojených do obrovité byrokratické mašinerie zla. Steven Spielberg použil motivy románu pro natočení slavného stejnojmenného filmu.
romány

Schindlerův seznam

134 Kč
Už je tady zas
(16x)
Co kdyby Hitler v roce 1945 nespáchal sebevraždu, ale jen usnul? A co kdyby se probudil roku 2011? Jak by se asi tvářil a našel by v našem světě spojence, kteří by ho podpořili?
romány
Ukázky

Už je tady zas

338 Kč
Strážce času
(3x)
Tato evokující próza v sobě nese neobyčejný příběh, který inspiruje čtenáře, aby znovu zvážil své vlastní představy o čase, jak ho tráví a jaký cenný ve skutečnosti je. Poutavá legenda o prvním muži na Zemi, který počítal čas.
romány

Strážce času

332 Kč