Nejprodávanější knihy - červenec 2015
filosofie a náboženství

Kniha o štěstí - 11%
(1x)
V Knize o štěstí se věnuje otázce, která je stará jako lidstvo samo: co je štěstí a jakými prostředky jej lze dosáhnout.
filosofie a náboženství

Kniha o štěstí

313 Kč
278 Kč
Umění meditovat - 11%

Meditace je jedním z nejúčinnějších a nejosvědčenějších způsobů, jak poznat svou vlastní podstatu, lépe porozumět sobě samému a nalézt klid, harmonii a radost.

filosofie a náboženství

Umění meditovat

223 Kč
198 Kč
AllatRa - 11%
(1x)
Stará proroctví na různých kontinentech, v různých dobách a v různých náboženských systémech vypovídala o tom, že v dnešní době, v době globální změny epoch, se objeví kniha, která změní svět. Bude silná v každém svém slovu a znaku.
filosofie a náboženství

AllatRa

531 Kč
472 Kč
Buddhovy pohádky na dobrou noc - 6%
(5x)
Tato kniha obsahuje dvacet klasických buddhistických příběhů převyprávěných zábavným způsobem, tak aby je rodiče mohli předčítat svým dětem.
filosofie a náboženství

Buddhovy pohádky na dobrou noc

280 Kč
263 Kč
Symbolismus lidského těla - 11%
(1x)

Tato kniha nám objevuje nový a zároveň prastarý vztah k druhým lidem i k sobě samému: dokonalé sebepoznání, vědomí, že existují dva zdroje poznání, mozek a srdce, pochopení, že svět i lidé nutně dosvědčují nezměrnost božích možností.

filosofie a náboženství

Symbolismus lidského těla

342 Kč
304 Kč
Tvarytmy - 11%
(2x)
Po úspěšné knize Ze mě vychází další autorizované vyprávění herce, improvizátora a divadelního režiséra, Jaroslava Duška, tentokráte inspirované jeho dvěma pobyty ve tmě.
filosofie a náboženství

Tvarytmy

269 Kč
239 Kč
Freudův Mojžíš - 11%
Autor nabízí nový pohled na nejkontroverznější a nejzáhadnější práci Sigmunda Freuda, jedinou z jeho knih s židovskou tematikou: Muž Mojžíš a monoteistické náboženství.
filosofie a náboženství

Freudův Mojžíš

257 Kč
228 Kč
Tao te ťing  (váz.) - 11%
(5x)
Základní text taoismu, jenž patří více než dva tisíce let k hlavním zdrojům čínského myšlení. Je nejčastěji překládaným čínským textem do západních jazyků a dnes je považován za jedno z klíčových děl světové filosofie.
filosofie a náboženství

Tao te ťing (váz.)

295 Kč
262 Kč
Sor Juana Inés de la Cruz aneb nástrahy víry - 11%
(1x)
Výjimečný text, který na pozadí života výjmečné ženy obsáhne dějinnost barokního Mexika, jeho předkřesťanské, křesťanské či hermetické kořeny a stejně tak pohled na starý kontitent.
filosofie a náboženství
Ukázky

Sor Juana Inés de la Cruz aneb nástrahy víry

628 Kč
558 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
filosofie a náboženství

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 146 položek
1 2 3 .. 15 > >>