Nejprodávanější tituly - červenec 2015
česká

Ostřinec
Svérázný "turistický" průvodce po fiktivním městě Ostřinci, jenž je symbolem padlé slávy, zašlého bohatství a dávného impéria, nás očima a ústy jeho návštěvníka Borise provede bizarním místním prostředím.
česká

Ostřinec

160 Kč
Pohádky
Všichni známe Zlatovlásku, Otesánka, Ptáka Ohniváka, Dlouhého, Širokého a Bystrozrakého nebo Tři zlaté vlasy děda Vševěda. Malí posluchači, kteří tyto pohádkové poklady dosud neslyšeli, mají příležitost se s nimi seznámit.
česká
Ukázky

Pohádky

189 Kč
Pražské pověsti, legendy a zkazky
Knížka pražských legend, pověstí a zkazek, jež se dochovaly do našich časů, přidává se čestně k celé řadě děl, která oslavila Prahu veršem i prózou, poezií i díly historickými. Autorka zachytila kromě známých pověstí i dosud neznámé nebo málo známé.
česká

Pražské pověsti, legendy a zkazky

179 Kč
Semper Fi
Volné pokračování románu Carpe diem.
česká

Semper Fi

212 Kč
Smrt krásných srnců
(2x)
Citlivě a s něžnou ironií vykreslená postava obchodního cestujícího Leo Poppera, velkého rybáře a fenomenálního mistra v prodeji výrobků "té slavné švédské firmy Elektrolux", vyvolala vřelý ohlas a vstoupila již do povědomí většiny z nás.
česká
Ukázky

Smrt krásných srnců

139 Kč
Spartakus - Smrtící boj nekončí
Autorka nás nejdříve zavede do hor v okolí Trasimenského jezera, kde se shromažďují zbytky otrockých vojsk. Hlavním hrdinou románu je bývalý Spartakův přítel Gavius.
česká

Spartakus - Smrtící boj nekončí

270 Kč
Spirála smrti
(1x)
Nová kniha nejpopulárnější finské autorky detektivních románů.
česká

Spirála smrti

269 Kč
Symboly obludností
(4x)

Kniha se věnuje dosud málo zpracovanému tématu avantgardy v poválečném Československu.

česká

Symboly obludností

342 Kč
Škoda lásky
Autor nás zavádí nejen do svých rodných Dejvic a na blízkou Hanspaulku, ale i do Smetanovy Litomyšle anebo do jedné zcela zapadlé pohraniční vísky. Titul knihy odkazuje na nejslavnější český hit všech dob - slavnou polku Jaromíra Vejvody.
česká

Škoda lásky

197 Kč
Tisíce slov
Šestý svazek Spisů Ludvíka Vaculíka obsahuje autorovy fejetony a publicistické texty, publikované v novinách, v samizdatu i dosud nezveřejněné, z období od konce 50. let do doby porevoluční, s dobovými fotografiemi.
česká

Tisíce slov

257 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>