Nejprodávanější tituly - srpen 2015

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město - 6%
(6x)
Sirotčinec slečny Peregrinové vtáhne čtenáře do imaginárního světa telepatie a časových smyček, cirkusových triků a vlkodlaků – do světa obydleného „podivnými“ dospělými, vrahounskými stvůrami a bizarními druhy zázračných zvířat.

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město

398 Kč
374 Kč
Slavnosti, ceremonie a rituály pozdního středověku - 6%
(1x)
Obsáhlá a obrazově bohatá monografie mapuje slavnosti, ceremonie a rituály, jež našly uplatnění v prostředí Českého království v období pozdního středověku.
Ukázky

Slavnosti, ceremonie a rituály pozdního středověku

593 Kč
558 Kč
Sloužil jsem Arafatovi - 11%
Tento příběh není jen o tom, jak se palestinskému uprchlíkovi podařilo uspět v Americe. Je to příběh, v němž nakonec láska triumfuje nad nenávistí, smíření nad trvalým rozdělením.

Sloužil jsem Arafatovi

261 Kč
232 Kč
Slovník thajsko - český - 11%
(1x)
Jedná se o první a zatím jediný thajsko-český slovník, který vyšel šestnáct let po prvním vydání slovníku česko-thajského. Ten byl oceněn Jednotou tlumočníků a překladatelů jako průkopnický čin na poli málo používaných jazyků.

Slovník thajsko - český

359 Kč
319 Kč
Sociální gerontologie - 11%
Publikace volně navazuje na monografii Sociální gerontologie – úvod do problematiky a přináší jak nové, tak navazující informace ze sociální gerontologie pro praktické lékaře, lékaře v dlouhodobé péči, ale i pro další zdravotnické pracovníky.

Sociální gerontologie

359 Kč
319 Kč
Svět, který skončil včera - 11%
(3x)
Nositel Pulitzerovy ceny předkládá jedinečné dílo, v němž se zamýšlí nad tím, jak by mohly určité prvky tradičního fungování obohatit a zlepšit náš moderní život.

Svět, který skončil včera

539 Kč
479 Kč
Temné noci duše - 11%
(1x)
Průvodce na cestě těžkými životními zkouškami, které Thomas Moore chápe jako obdobím šance a výzvy k obnovení vlastního života, k uvědomění si toho podstatného a k péči o vlastní duši.

Temné noci duše

413 Kč
367 Kč
Tessyra - 11%
(3x)
Komediální, steampunkově laděná, postapokalyptická sci-fi kovbojka říznutá trochou toho úžasna a protkaná vagónem hranatého humoru.
Ukázky

Tessyra

230 Kč
205 Kč
To je M. Sasek - 11%
(1x)
Unikátní kniha – katalog přibližující život a dílo „nejslavnějšího českého emigranta“ Miroslava Šaška mixem dobových dokumentů, obrazů, skic a ilustrací. S texty Martina Salisburyho, Olgy Černé a Pavla Ryšky.

To je M. Sasek

269 Kč
239 Kč
Trénink je rozhovor - 11%
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.

Trénink je rozhovor

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100