Nejprodávanější tituly - září 2015
komiksy

Maus
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.
komiksy

Maus

424 Kč
Obrázky z československých dějin
(2x)
Knížka obrázkových seriálů z naší historie volně navazuje na velmi oblíbené Obrázky z českých dějin a pověstí.
komiksy

Obrázky z československých dějin

269 Kč
Nový svět - 48%
(20x)
Výjimečný grafický román beze slov zachycuje příběh každého přistěhovalce, uprchlíka či vysídlence a zároveň je poctou všem, kdo takovou cestu podnikli. Jedna z těch vzácných knih, které oslovují čtenáře od 10 do 100 let.
komiksy
Ukázky

Nový svět

396 Kč
204 Kč
Autobus
Už se vám někdy stalo, že jste nasedli do autobusu a vysedli někde jinde, než jste chtěli? Zaručujeme vám, že podobný pocit zažijete pokaždé, když otevřete tuto knihu!
komiksy
Ukázky

Autobus

350 Kč
Světoví Češi

Prostřednictvím textu a komiksu dává kniha nahlédnout do lidských osudů výjimečných osobností, které vynikly ve svém oboru, případně otevřely novou cestu vývoje.

komiksy

Světoví Češi

260 Kč
Opráski sčeskí historje 3
(1x)
Opráski sčeskí historje jsou krátké komiksy (stripy) postavené na reálném historickém základu, který někdy doplňuje vykonstruovaná pointa. Správná gramatika v nich jde stranou, velký prostor naopak dostává specifický a často nekorektní humor.
komiksy
Ukázky

Opráski sčeskí historje 3

175 Kč
Velký závod
Každý dospělý v sobě nosí kus svého dětského světa a téměř každý by se do něj rád alespoň na skok vrátil s vlastními dětmi. Co si má ale takový dospělý počít, když zjistí, že jeho potomek se možná pohybuje v úplně jiném vesmíru?
komiksy

Velký závod

152 Kč
20 000 mil pod mořem
Pro čtenáře od 9 let jsme připravili komiksové vydání známého dobrodružného románu Julese Verna, kterého díky jeho fascinujícím příběhům mnozí označují za zakladatele sci-fi literatury.
komiksy

20 000 mil pod mořem

185 Kč
Volání divočiny
(2x)
Londonovo Volání divočiny je mistrovským dílem jak svým stylem, tak i proto, že povyšuje dobrodružné příběhy na úroveň klasické literatury. Komiksové zpracování je určeno čtenářům již od 9 let.
komiksy

Volání divočiny

148 Kč
Tři muži ve člunu-komiks
Grafický román podle slavné předlohy z pera Jerome Klapky Jeromeho.
komiksy

Tři muži ve člunu-komiks

449 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 79 položek
1 2 3 .. 8 > >>