Nejprodávanější e-knihy v roce 2015
kuchařky

Jídlo na prvním místě: Vyzkoušejte Whole30 a změňte svůj život k nepoznání aneb paleo mýtů zbavené - Melissa a Dallas Hartwigovi
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
kuchařky
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
Umění francouzské kuchyně - Julia Childová, Simone Becková, Louisette Berthollová
(3x)
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
kuchařky
Ukázky

Umění francouzské kuchyně

298 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes: 1. díl: A - G - Jaroslav Vašák
Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné.
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
Citlivá kuchyně: aneb štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně! - Markéta Šichtařová
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
kuchařky
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
1001 receptur cocktailů - Miloš Tretter
Tato mezinárodně ceněná a originální kniha na světovém trhu v oboru barmanství je určena jak profesionalním barmanům, tak i laikům.
kuchařky
Ukázky

1001 receptur cocktailů

95 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes: 3. díl: L - O - Jaroslav Vašák
(1x)
Kniha vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých.
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes: 2. díl: H - K - Jaroslav Vašák
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť ?
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
Staročeské umění kuchařské - Čeněk Zíbrt
(1x)
Nové revidované vydání impozantního a dodnes nepřekonaného díla kuchařské historika dr. Čeňka Zíbrta.
kuchařky
Ukázky

Staročeské umění kuchařské

121 Kč
Fitness výživa - Susan Kleiner
(1x)
Žádný jiný výživový program vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating od Susan Kleiner.
kuchařky
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
Stávám se veganem: 4týdenní program pro zdravý a dlouhý život - Ruediger Dahlke
Velice aktuální kniha, která vychází vstříc mnoha lidem, kteří se - ať z důvodů zdravé výživy či z důvodů etických - rozhodli změnit své stravovací návyky a stát se vegany.
kuchařky
Ukázky

Stávám se veganem

212 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 22 položek
1 2 3 > >>