Nejprodávanější tituly v roce 2015
sci-fi a fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
sci-fi a fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Lovci - 11%
(2x)
Praha roku 2050. Desetimilionová středoevropská metropole má svých problémů dost. Třeba s odpady, přemnoženými zmutovanými potkany nebo permanentní pouliční válkou na pomezí sunnitské a šíitské čtvrti.
sci-fi a fantasy

Lovci

260 Kč
231 Kč
Ledový drak - 6%
Pohádkový příběh od autora cyklu Písně ledu a ohně.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ledový drak

168 Kč
158 Kč
Atlantský gen - 6%
(4x)

Lidstvo před 70 000 lety málem vymřelo. Přežili jsme, ale nikdo netušil jak. Až do této chvíle. Schyluje se k odpočítávání do další fáze vývoje člověka – a lidstvo už tentokrát přežít nemusí. Světový bestseller. Prodáno 1 500 000 výtisků.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Atlantský gen

338 Kč
318 Kč
Mycelium III : Pád do temnot - 11%
(5x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium III : Pád do temnot

538 Kč
478 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží - 11%
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
398 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 11%
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
238 Kč
Minority Report II. - 58%
Čtvrtý soubor povídek P. K. Dicka, nekorunovaného krále sci-fi.
sci-fi a fantasy

Minority Report II.

238 Kč
99 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

470 Kč
Atlantský mor - 41%
(1x)
Atlantský mor je dech vyrážející pokračování technothrilleru Atlantský gen, mezinárodního bestselleru s více než milionem a půl prodaných výtisků, který zcela změnil pohled na desetitisíce let vývoje lidstva.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Atlantský mor

318 Kč
189 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 397 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 40 > >>