Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2016

To jsem já, Františka
(1x)
Napsala jsem knihu. Jmenuje se: To jsem já, Františka. Stvořila jsem knihu, aniž bych po tom bytostně toužila. Pár nakladatelů, jež mě k tomu vyzvali, jsem v nedávné minulosti s díky odmítla.

To jsem já, Františka

359 Kč
Učedník a pyramida Orků
Fletchera s Ignatiem uvěznila inkvizice pro zločin, jehož se nedopustili. Když pak král chystá výpravu na nebezpečné území orků, povolá i Fletchera. Právě k němu se upírají naděje celého království.

Učedník a pyramida Orků

260 Kč
Umělec 1/2016
Umělec - časopis pro současné umění a kulturu. V aktuálním čísle Umělce se schází hned několik příspěvků na téma „londýnský urbanismus“.

Umělec 1/2016

270 Kč
Umění na předpis? I. díl
Prolnutím románu a literatury faktu získává čtenář přehled o složitém vývoji a prosazení zcela nových myšlenek v oblasti vědy, výzkumu, umění a zdraví. Sleduje sílu a vliv primárně energeticky nezdrojové informace uměleckého díla na člověka.

Umění na předpis? I. díl

347 Kč
Umění na předpis? II. díl
Druhý díl plynule navazuje na díl první. Obsah knihy čtivou formou zavede čtenáře na dobrodružnou cestu výzkumu a příběhu nového fenoménu v umění i medicíně.

Umění na předpis? II. díl

257 Kč
Ustrašené kotě

Nová knížka ze série příběhů štěňat a koťat od britské autorky Holly Webb.

Magda je odhodlaná vytvořit Zázvorce, roztomilému tříbarevnému kotěti, dokonalý domov. Tráví s ní spoustu času, hrají si spolu, mazlí se.

Ustrašené kotě

178 Kč
Včely
(1x)
Román Včely současného estonského spisovatele Meelise Friedenthala je příběhem vysokoškoláka Laurentia Hylase cestujícího na konci sedmnáctého století, v době celkového velkého utrpení, neúrody a procesů s čarodějnicemi, na estonskou Universitu.

Včely

226 Kč
Vděčnost
(1x)
Ve čtveřici esejí, které světoznámý neurolog Oliver Sacks napsal na sklonku svého života, se jejich autor vyrovnává se stárnutím, nemocí a smrtí.

Vděčnost

102 Kč
Ve znamení dvojitého V
Autor objasňuje pojem "wervolf" pocházející z německé mytologie, podle něhož se nazývala také podvratná německá organizace (Wehrwolf), která vznikla v českém severním pohraničí koncem druhé světové války.

Ve znamení dvojitého V

162 Kč
Velká zlobivá kniha Barta Simpsona

Souborné vydání dalších čtyř sešitů Barta Simpsona. Tohle si přece nemůžete nechat ujít!

Velká zlobivá kniha Barta Simpsona

224 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100