Nejprodávanější tituly - listopad 2016

Pod znamením půlměsíce
(3x)
Román renomovaného exilového autora je projekcí stávajícího trendu ve vývoji západní, resp. evropské civilizace do období let 2049 – 2070.

Pod znamením půlměsíce

359 Kč
Poznávej les
Les je místem, které stojí za to probádat! Divoká zvěř, ptáci, hmyz, každý z nich má v lese svůj domov. Ve dne i v noci je v lese živo. Pokud se budeme chovat správně, poznáme mnohá jeho tajemství.

Poznávej les

51 Kč
Poznávej moře
Proč nastává mořský odliv a příliv? Na pobřeží a v mořích žijí zajímavá zvířata. Moře dává obživu svým obyvatelům i rybářům. Pro nás ostatní je moře místem, kde se dá zažít spousta dobrodružství!

Poznávej moře

51 Kč
Právo nálezce
Jakou moc má vyprávění příběhů a jak může literatura zasáhnout do života? John Rothstein je věhlasný spisovatel, ale už léta nic nepublikoval. A jeho věrný čtenář Morris Bellamy zuří!

Právo nálezce

360 Kč
První doteky – škola hry na příčnou flétnu
Titul První doteky - škola hry na příčnou flétnu je nová moderní učebnice hry na příčnou flétnu od profesora Františka Malotína.

První doteky – škola hry na příčnou flétnu

413 Kč
Před obzorem
(1x)
Známá rozhlasová novinářka a spisovatelka se v roce významného životního jubilea ohlíží za svým životem, který je stejně nevšední a zajímavý jako sama autorka.

Před obzorem

179 Kč
Příběhy z tajemné Prahy
Jedná se o prostorové leporelo, které Vás provede minulostí, pověstmi a pohádkami našeho hlavního města. Podíváte se na Karlův most, Židovské Město, Pražský hrad, Žižkov, Malou Stranu a Staré Město.

Příběhy z tajemné Prahy

341 Kč
Revival
Temný a uhrančivý román z pera slavného mistra napětí. Revival vypráví o knězi, který před lety přijel do novoanglického městečka, získal si zdejší obyvatele a stal se přítelem a mentorem malého chlapce.

Revival

333 Kč
Rothschildova flaška
(3x)
Rothschildova flaška je příběh takřka detektivní, napsaný autorovým nezaměnitelným a vyzrálým stylem.

Rothschildova flaška

197 Kč
Rozvíjíme logické myšlení
Soubor her, hádanek a cvičení pro děti od 7 do 11 let využívá dětskou hravost k rozvoji logického myšlení.

Rozvíjíme logické myšlení

224 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100