Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2016

Klapzubova jedenáctka
Humoristický román Klapzubova jedenáctka napsal Eduard Bass v roce 1922.Težko jej charakterizovat lépe než jako fotbalovou pohádku pro dospělé.

Klapzubova jedenáctka

206 Kč
Lovestory ve výtahu
Kniha Lovestory ve výtahu a dalších 77 povídek z fleku původně vznikala jako blog. Původním plánem Miloše Čermáka bylo napsat každý den jednu krátkou povídku.

Lovestory ve výtahu

161 Kč
Návrat ze Zvonkové země
Návrat ze Zvonkové země je závěrečnou kapitolou z knížky Skřítkové ve Zvonkové zemi. Ta volně navazuje na předchozí knížky Pohádky ze Stříbrného města a Skřítkové pod Stříbrným městem.

Návrat ze Zvonkové země

134 Kč
Pavučina lží
Hlavní hrdinka Rachel Sextonová, dcera volebního soupeře amerického prezidenta, odlétá do Arktidy, kde NASA objevila ve starém meteoritu pravděpodobný důkaz mimozemského života.

Pavučina lží

339 Kč
Toulky českou minulostí 801-850
(1x)
Pozoruhodný pokus o moderní, dokumentárně bohatý a čtenářsky přitažlivý výklad zásadních událostí českých dějin v audioformě.

Toulky českou minulostí 801-850

269 Kč
Velký Gatsby
(2x)
V nezkracované, více než pětihodinové audioknize se role vypravěče Nicka Carrawaye výtečně zhostil Filip Čapka, herec pražského Švandova divadla a držitel ceny Thálie.

Velký Gatsby

134 Kč
Zpověď
Vladimír Čech se do našich myslí nesmazatelně zapsal svým charismatickým projevem podtrženým uhrančivým pohledem a hlasem. Jeho vysoká postava byla nepřehlédnutelná a dodávala mu přirozený, úctu budící lidský i herecký projev.

Zpověď

134 Kč
Čeština extra
Příručku Čeština extra doplňuje sada tří tradičních audio CD. Obsahuje 246 nahrávek rodilých mluvčích, které mohou rovněž sloužit jako audioklíč k jednotlivým cvičením.

Čeština extra

44 Kč
Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Wolganga Amadea Mozarta se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba víc o tom, jak zlíbal císařovnu.

Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart

179 Kč
Steve Jobs
(7x)
Exkluzivní životopis Steva Jobse, zakladatele Applu, na 3 CD (formát mp3).

Steve Jobs

339 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 194 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 > >>