Nejprodávanější e-knihy - listopad 2016
romantika

Pařížský polibek - 20%
(1x)
Příběh sochařek z ateliéru Augusta Rodina: Camille Claudelové a Jessie Lipscombové. Umění, láska, vášeň a zrada…
romantika
Ukázky

Pařížský polibek

297 Kč
238 Kč
Vášnivý sprosťák - 20%
Nic není lepšího než sex s ex… pokud se nezamiluješ.
romantika
Ukázky

Vášnivý sprosťák

199 Kč
159 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Morová rána - 20%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika
Ukázky

Morová rána

148 Kč
118 Kč
Jíst, meditovat, milovat - 20%

Pouť mladé dámy za pozemskými i duchovními rozkošemi napříč Itálií, Indií a Indonésií… Nové, doplněné vydání knižního (a filmového) bestselleru.

romantika
Ukázky

Jíst, meditovat, milovat

212 Kč
170 Kč
Klauzura – vstup zakázán! - 20%
Když Clare Nellová, vycházející hvězda stříbrného plátna, ze dne na den odejde do kláštera, šéfredaktor úspěšného časopisu pro ženy za ní vysílá mladičkou redaktorku Eileen, aby stůj co stůj odhalila hereččina pikantní tajemství.
romantika
Ukázky

Klauzura – vstup zakázán!

99 Kč
79 Kč
Mrazivé hry - 20%
Dvě sestry – dva osudy… Velká láska, životní ztráta i smyslná vášeň potkají obě, ale každá je prožívá po svém. Starší Báře se vztah se vším všudy nedaří a muži, kteří procházejí jejím životem, jí nepřinášejí štěstí. Dokonce i Marek, jenž se zdál být
romantika
Ukázky

Mrazivé hry

149 Kč
119 Kč
Tajemství hříchu a křídel - 20%
(1x)
Tajemný příběh inspirovaný skutečnými událostmi se začíná rozvíjet v prostředí lidí bez domova. Mladá dívka s těžkým osudem se ocitá na ulici a musí se vypořádat se strastmi každodenního života.
romantika
Ukázky

Tajemství hříchu a křídel

89 Kč
71 Kč
Příběh dnešní ženy - 20%
Partnerský rozchod již potkal nebo může potkat nejednoho z nás, patří k životu. Příběh dnešní ženy vypráví o tom, jak se s touto citově náročnou situací vyrovnává Irma, žena ve středním věku, matka dvou dětí.
romantika
Ukázky

Příběh dnešní ženy

95 Kč
76 Kč
Rok Patrika - 20%
(4x)
Domácí násilí je ožehavé téma, které se týká všech společenských vrstev. Cílem knihy je ukázat, že nikdo by se neměl v podobné situaci stydět, bát se ostudy nebo čehokoliv jiného. Novela je prvotinou autorky Kláry Bártové.
romantika
Ukázky

Rok Patrika

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>