Nejprodávanější tituly - listopad 2016
cizojazyčná

Artušův pád - 11%
(2x)

Dílo, ve kterém autor zpracoval klasickou artušovskou látku. Text k vydání připravil Christopher Tolkien a doplnil ho obsáhlým komentářem, v němž se věnuje básnickým i prozaickým zpracováním artušovské tematiky.

cizojazyčná
Ukázky

Artušův pád

313 Kč
278 Kč
Jonathan Livingston Racek - 11%
(11x)
Česky poprvé vychází rozšířené (autor přidal jednu kapitolu) vydání knížky, která se zařadila mezi literární kultovní díla. Novela o racku Jonathanovi je podobenstvím o lidech-ptácích toužících po poznání a naplnění života, po lásce a svobodě.
cizojazyčná

Jonathan Livingston Racek

223 Kč
198 Kč
B. Proudew / Hrdý Budžes - 11%
(4x)
Helena Součková, an eight-year-old schoolgirl in a small provincial town, deals not only with the uniquely dismal side of life in communist Czechoslovakia.
cizojazyčná
Ukázky

B. Proudew / Hrdý Budžes

243 Kč
216 Kč
Farma zvířat/ Animal Farm - 6%
(6x)
Bilingvní, anglicko-české vydání světoznámého románu, který proslul jasnozřivou alegorií principů bolševické revoluce.
cizojazyčná

Farma zvířat/ Animal Farm

212 Kč
199 Kč
The Metamorphosis - 11%
(3x)
Je pozdní večer v pražské Mikulášské ulici. V rodičovském bytě konečně zavládne ticho, otec, matka a sestry se uložili ke spánku. Jen Franz sedí čilý u svého psacího stolu – rychlými tahy začíná psát znepokojivý příběh.
cizojazyčná

The Metamorphosis

252 Kč
224 Kč
Knulp/Knulp - 6%
Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě.
cizojazyčná

Knulp/Knulp

236 Kč
222 Kč
Tóny v trní - 11%
Velmi rozsáhlý román je příběhem trojice žen, Gity, Jany a Evy, které se poznaly v dětství a jejichž osudy se překříží ještě po dvaceti letech, v období konce osmdesátých let.
cizojazyčná

Tóny v trní

35 Kč
31 Kč
Angličtina pro děti - kouzelná gramatika - 11%
(1x)
Chcete se snadno naučit základy anglické gramatiky a ještě si při tom užít spoustu zábavy? Vítejte v Martínkově světě plném magie a humoru, ve kterém vám s přítomným i minulým časem pomohou kouzelné bytosti přímo z Velké Británie!
cizojazyčná

Angličtina pro děti - kouzelná gramatika

224 Kč
199 Kč
Pohádky - 11%
(1x)
Další publikace z edice Adaptovaná česká próza, určené studentům češtiny jako cizího jazyka, přináší tradiční pohádky české i zahraniční provenience.
cizojazyčná
Ukázky

Pohádky

203 Kč
180 Kč
Marná lásky snaha / Love’s labour’s lost - 11%
Komedie o lásce, která nemá tentokrát šťastný konec, si střílí z mužské ješitnosti a nabubřelé učenosti, ale přináší i některé z autorových nejpůsobivějších milostných veršů.
cizojazyčná

Marná lásky snaha / Love’s labour’s lost

197 Kč
175 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 93 položek
1 2 3 .. 10 > >>