Nejprodávanější tituly - únor 2016
komiksy

Stopa legionáře II.
(1x)
Na komiksovou knihu Stopa legionáře, která mapuje historii československých legií za první světové války, navazujeme volným pokračováním s podtitulem Osudy. Najdete v ní osudy dvaceti známých legionářů, které jsou vždy popsány ve stručném životopisu.
komiksy
Ukázky

Stopa legionáře II.

338 Kč
Maus
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.
komiksy

Maus

424 Kč
Zahrada ve zbrani
Tři podivuhodné příběhy inspirované středověkem, symbolickou mystikou heretiků, pohádkovou mytologií i středověkým uměním .
komiksy

Zahrada ve zbrani

89 Kč
Deadpool: Drákulova výzva
První Deadpoolův komiks u nás – a hned jeho nejlepší a největší mise! Slavného užvaněného žoldáka si najal samotný Drákula, aby mu doručil tajemnou zásilku.
komiksy

Deadpool: Drákulova výzva

395 Kč
Češi 1989

Pohled do nitra sametové revoluce. Po letech komunistické totality vzniká něco nového, není ale úplně jasné co.

komiksy

Češi 1989

242 Kč
Hlubina temných strachů
Ďábelsky zábavná sbírka 101 komiksů, které zkoumají naše nejpříšernější, nejkomičtější i nejbizarnější strachy – a nebezpečí číhající za každým rohem!
komiksy
Ukázky

Hlubina temných strachů

246 Kč
Opráski sčeskí historje
(21x)
Opráski sčeskí historje jsou krátké komiksy (stripy) postavené na reálném historickém základu, který někdy doplňuje vykonstruovaná pointa. Správná gramatika v nich jde stranou, velký prostor naopak dostává specifický a často nekorektní humor.
komiksy
Ukázky

Opráski sčeskí historje

179 Kč
Nový svět - 48%
(20x)
Výjimečný grafický román beze slov zachycuje příběh každého přistěhovalce, uprchlíka či vysídlence a zároveň je poctou všem, kdo takovou cestu podnikli. Jedna z těch vzácných knih, které oslovují čtenáře od 10 do 100 let.
komiksy
Ukázky

Nový svět

396 Kč
204 Kč
Útok titánů 6
Během výpravy za zeď Průzkumníci narazí na nečekaného protivníka - ženského Titána! Což ovšem neznamená, že by byl o něco méně smrtící. Počet obětí stále stoupá a Eren dostává strach. Zdá se totiž, že se o něj tahle nebezpečná dáma velice zajímá...
komiksy

Útok titánů 6

206 Kč
Drak nikdy nespí

Komiksové album Drak nikdy nespí je převyprávěním středověké legendy o založení města Trutnova.

komiksy

Drak nikdy nespí

360 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 75 položek
1 2 3 .. 8 > >>