Nejprodávanější e-knihy - březen 2016

Ještě není konec
(4x)
Český detektivní román s psychologickými motivy a svéráznou komisařkou Výrovou v hlavní roli.
Ukázky

Ještě není konec

189 Kč
Mrtvý posel
(1x)
Královský písař Jiří Adam z Dobronína nalezne u dveří svého domu těžce zraněného muže. Umírající stihne ještě povědět, že se chystá jakési spiknutí, jenže zemře dřív, než stačí povědět víc.
Ukázky

Mrtvý posel

199 Kč
Poslední aristokratka
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
Doba z druhé ruky
(10x)
Zcela výjimečná kniha mimořádné autorky, nabízí hlubokou sondu do ruské společnosti a pomáhá porozumět jejímu současnému vývoji. Autorka byla oceněna Nobelovou cenou za literaturu na rok 2015.
Ukázky

Doba z druhé ruky

279 Kč
Oprátka za osm mrtvých
Příběh, který nemá v historii naší země obdoby, probouzí k životu řadu až do dneška přetrvávajících legend a vyvolává celý řetězec otázek: Proč Hepnarová usmrtila osm nevinných lidí? Kniha zfilmována pod názvem Já, Olga Hepnarová.
Ukázky

Oprátka za osm mrtvých

150 Kč
Krev na sněhu
(18x)
Krvavá jednohubka od Nesboho. Sedmdesátá léta v Oslu. Olav Johansen nedokáže jezdit autem pomalu, je měkký jako máslo, příliš snadno se zamilovává, jestliže se rozčilí, ztrácí hlavu a je mizerný v matematice.
Ukázky

Krev na sněhu

199 Kč
Syn
(20x)
Severská krimi, oddělení vražd Oslo, vězeň a komisař.
Ukázky

Syn

279 Kč
Mládí imrvére v hajzlu
(2x)
Nick is back…

Kolotoč klasických twispovských dobrodružství plných průšvihů, milostných vzplanutí, rodinných intrik a nečekaných zvratů se roztáčí po objevu zcela nekompatibilních krevních skupin rodičů...
Ukázky

Mládí imrvére v hajzlu

149 Kč
Jméno růže
(7x)

Proslulý román Umberta Eca, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

Ukázky

Jméno růže

238 Kč
Čtvrtá oběť
(9x)
Druhý případ detektiva Liho Jena a americké soudní lékařky Margaret Campbellové.
Ukázky

Čtvrtá oběť

199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>