Nejprodávanější tituly - březen 2016

Muž jménem Ove
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
Emoční inteligence

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

Emoční inteligence

314 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Ahoj můj miláčku
Nově nalezený rozsáhlý soubor dopisů Juliany Jirousové jejímu muži Ivanovi do vězení ve Valdicích v 80. letech poprvé umožňuje představit vzájemný korespondeční dialog mezi významnýcm českým básníkem a jeho ženou.

Ahoj můj miláčku

539 Kč
Evropa na rozcestí
(1x)
To, co bývá zvykem chápat jako krizi ekonomickou, respektive finanční, je ve skutečnosti celkovou krizí západních společností.

Evropa na rozcestí

315 Kč
Martin Juhás čili Československo
(5x)
Martina Juháse, syna mladého slovenského dělníka a zpovykané Jihočešky, proklely otcovy zlostné spermie: „Martin Juhás nebude odbojový, ale odbojný. Martina Juháse nebude pohánět vztek, ale vztekání.“
Ukázky

Martin Juhás čili Československo

89 Kč
Noc
(3x)

Obrázková knížka úspěšné německé autorky vypráví o tom, co vše se děje v městečku jedné letní noci.

Noc

254 Kč
Nevěra
(4x)
Příběh ženy, která cítí, že jí v manželství cosi chybí, a pokusí se změnit svůj život. "Lepší je nežít nežli nemilovat..."
Ukázky

Nevěra

211 Kč
Podzim
(5x)
Malý čtenář může v knížce hledat postavičky a zvířátka a sledovat, co dělají od první do poslední stránky.

Podzim

254 Kč
Vzkaz v láhvi - 25%
(7x)
Na policejní stanici v zapadlém koutě Skotska je objevena dávno zapomenutá láhev se vzkazem psaným krví. Stojí tam dánsky POMOC…

Vzkaz v láhvi

239 Kč
179 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>