Nejprodávanější knihy - duben 2016

Koncept kontinua
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.

Koncept kontinua

168 Kč
Češi 1968
(2x)

Srpen 1968. Intervence armád Varšavské smlouvy definitivně dusí Pražské jaro. Po pár dnech strachu, nadějí i zmatků odjíždí československá delegace na jednání do Moskvy.

Češi 1968

242 Kč
Královská kuchařka Freddieho Mercuryho
Freddie Mercury byl bohem nadaný zpěvák skupiny Queen, extravagantní jedinec, libující si v okázalosti hudební, módní, ale i kulinářské. Málokdo však ví, co Freddie Mercury rád jedl, pil, a co bylo jeho zamilované jídlo.

Královská kuchařka Freddieho Mercuryho

449 Kč
Noc před oslavou
(1x)
Román jedné dlouhé noci, mozaika života na vsi, kde se setkávají starousedlíci s náplavou, zesnulí s živými, dělníci a důchodci se vznešenými zloději ve fotbalových dresech.

Noc před oslavou

266 Kč
Uklizený stůl
Ve své nové knize shrnul jeden z nejvýznamnějších současných českých literárních historiků studie věnované Karlu Čapkovi.

Uklizený stůl

232 Kč
Ani víru ani ctnosti člověk nepotřebuje ke své spáse
(2x)
První biografie české spisovatelky Jany Krejcarové-Černé, dcery novinářky MIleny Jesenské a architekta Jaromíra Krejcara. Autorka čerpala z archivů, dopisů, osobních rozhovorů, ale i z policejních spisů nebo dokumentů z psychiatrických léčeben.

Ani víru ani ctnosti člověk nepotřebuje ke své spáse

170 Kč
Konec prokrastinace
(6x)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti.

Konec prokrastinace

341 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
(20x)
Opuštěný sirotčinec. Zvláštní sbírka velice podivných fotografií. To vše čeká na odhalení v nezapomenutelném románu, v němž se mísí fikce a fotografie ve vzrušující čtenářskou zkušenost.
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

381 Kč
Ratajský les
(4x)
Kde chybí spravedlnost, nastupuje odplata. Zločiny padesátých let jsou sice promlčeny, ale jejich aktéři dodnes v klidu žijí. Jsou tu ovšem také lidé, kteří jsou přesvědčeni, že na zaplacení viny není nikdy dost pozdě.
Ukázky

Ratajský les

251 Kč
Algoritmy v umení
Nie je problém vytvoriť niečo, čo bude vyzerať ako umenie. Problém je vytvoriť niečo, čo spustí umelecký zážitok. Magda Stanová v knihe skúma, kde v spektre rôznych typov zážitkov sú zážitky vyvolané umením.

Algoritmy v umení

270 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>