Nejprodávanější tituly - květen 2016
poezie

Máj 1836/Mayo 2010
Toto vydání Máje by mělo oslovit studenty španělštiny a vaše přátele nejen ve Španělsku, ale i v Mexiku, Argentině, Kubě, Chile, Ekvádor, Peru, Portoriku a mnoha dalších.
poezie

Máj 1836/Mayo 2010

140 Kč
Hory a řeky bez konce
Básnická sbírka, ve které autor předkládá ucelený epos o planetární geologii, prehistorii a mytologii, inspirovaný východoasijskou krajinomalbou, japonským divadlem nó, zenovou praxí, indiánskými příběhy, či západní poetickou tradicí.
poezie

Hory a řeky bez konce

223 Kč
Noc s Hamletem
Audiokniha obsahuje poému, jejímž autorem je Vladimír Holan. Čte Radovan Lukavský.
poezie
Ukázky

Noc s Hamletem

99 Kč
Máj
(2x)
Nechte se unášet na vlnách nejproslulejší básně české literární historie. Vrcholné dílo čelního představitele českého romantismu Karla Hynka Máchy otevírá dveře příběhu o lásce i smrti, zamýšlí se nad tajemstvím věčnosti a oslavuje krásu přírody.
poezie

Máj

584 Kč
Peer Gynt
Klasická dramatická báseň norského dramatika pojednává o osobitém hledání životních hodnot nezkrotného Peera Gynta, který utíká před svou minulostí a stává se světoběžníkem, aby na konci své pouti zjistil, že to nejdůležitější, na něj čeká doma.
poezie

Peer Gynt

189 Kč
Cigarety se nehladí
Jan Gabriel: Cigarety se nehladí – šestá básnická sbírka surrealistického autora.
poezie

Cigarety se nehladí

152 Kč
Dům, který opouštíš
Nikde jinde ve svém díle než v této útlé básnické sbírce a v prozaických Nebarevných vzpomínkách není autor sám tak cele a obnaženě přítomen – ve své citlivosti, zranitelnosti, lyričnosti, ale i ve vůli k reflexi a k vyslovení doby, v níž žije.
poezie

Dům, který opouštíš

107 Kč
Kolem vejce
Básnická sbírka Petra Krále zkoumá skutečnost – a současný svět – zvenku i zevnitř, otírá se o ni perfidním popěvkem a vniká do ní drzou obraznou sondou, sleduje ji v nočním ztišení i v ranním zjitření, těží z ní hned mnohastránkovou skladbu...
poezie

Kolem vejce

152 Kč
Pavel Skoták milencem v Paříži
Básnická zpověď zestárlého Pavla Skotáka, hrdiny řady Skarlantových románů, o milostném vztahu s o půl století mladší studentkou, odehrávajícím se v pařížských kulisách.
poezie

Pavel Skoták milencem v Paříži

89 Kč
Pojď se mnou
Křehká lyrika o prvních a posledních věcech v životě člověka, jemné brnkání na struny nostalgie, něha, čistota, celoživotní hledání lásky.
poezie

Pojď se mnou

125 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 163 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 17 > >>