Nejprodávanější tituly - červenec 2016

Moderní didaktika
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.

Moderní didaktika

719 Kč
Musicophilia
Oliver Sacks, nazývaný "dvorní básník medicíny", ve své další významné knize s názvem Musicophilia pátrá po místě, které hudba obývá v našem mozku, a po tom, jak ovlivňuje náš psychický i fyzický stav.

Musicophilia

399 Kč
Nastydlá strašidla
Ideální kniha pro předčítání dětem, které ještě nevládnou písmenky a psanými slovy, ale s nimi si jistě užijí i malí čtenáři. Ti se přenesou do pohádkového světa a s Anetkou prožijí spoustu dobrodružství a zábavy.
Ukázky

Nastydlá strašidla

325 Kč
Nestydaté plavky
(3x)
Vraťte se spolu s ním do roku 1957, kdy hezká děvčata ještě věřila na počestnost a prťavé bikiny dokázaly vyvolat na pláži pozdvižení!
Ukázky

Nestydaté plavky

149 Kč
Neviditelné věci
(1x)
Výbor Neviditelné věc přibližuje třetí, současné období tvorby polského básníka Adama Zagajewského, které se datuje přibližně od jeho návratu do vlasti z exilu a z hlediska poetiky se proměňuje jenom mírně.

Neviditelné věci

224 Kč
Odhalené emoce
(1x)
Autor vysvětluje kořeny univerzálních emocí: smutku, hněvu, překvapení, strachu, odporu a radosti.
Ukázky

Odhalené emoce

269 Kč
OOP a Java 8
Kniha je doplňkem autorových učebnic zabývajících se architekturou objektově orientovaných programů. Je určena jako doprovodný materiál pro začátečnické kurzy programování.
Ukázky

OOP a Java 8

99 Kč
Opráski sčeskí historje 4
(1x)
Po třech dílech a jednom speciálu, přichází (jako obvykle) díl čtvrtý a nejlepší. Histrický ústaf odhaluje zajímavá tajemství známých historických osobností. Jsou to například Venuže, Buleslav I., kníže Jaromír nebo Jikra z Podebrat.

Opráski sčeskí historje 4

179 Kč
Pamatuji si vás všechny
U ledového islandského fjordu leží vesnice duchů... královna islandské krimi přichází s mrazivým thrillerem, poprvé bez právničky Tóry, ale i tak naberete dech až na konci.
Ukázky

Pamatuji si vás všechny

322 Kč
Paměť a místo
Období mezi 30. a 60. lety 20. století znamenalo pro tehdejší Československo a jeho společnost dobu převratných změn. Existence dvou totalitních režimů zcela zásadním způsobem poznamenala její fungování, strukturu a vnitřní uspořádání.

Paměť a místo

446 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100