Nejprodávanější tituly - červenec 2016

Musicophilia
Oliver Sacks, nazývaný "dvorní básník medicíny", ve své další významné knize s názvem Musicophilia pátrá po místě, které hudba obývá v našem mozku, a po tom, jak ovlivňuje náš psychický i fyzický stav.

Musicophilia

399 Kč
Nastydlá strašidla
Ideální kniha pro předčítání dětem, které ještě nevládnou písmenky a psanými slovy, ale s nimi si jistě užijí i malí čtenáři. Ti se přenesou do pohádkového světa a s Anetkou prožijí spoustu dobrodružství a zábavy.
Ukázky

Nastydlá strašidla

325 Kč
Neviditelné věci
(1x)
Výbor Neviditelné věc přibližuje třetí, současné období tvorby polského básníka Adama Zagajewského, které se datuje přibližně od jeho návratu do vlasti z exilu a z hlediska poetiky se proměňuje jenom mírně.

Neviditelné věci

224 Kč
Odhalené emoce
(1x)
Autor vysvětluje kořeny univerzálních emocí: smutku, hněvu, překvapení, strachu, odporu a radosti.
Ukázky

Odhalené emoce

269 Kč
OOP a Java 8
Kniha je doplňkem autorových učebnic zabývajících se architekturou objektově orientovaných programů. Je určena jako doprovodný materiál pro začátečnické kurzy programování.
Ukázky

OOP a Java 8

99 Kč
Opráski sčeskí historje 4
(1x)
Po třech dílech a jednom speciálu, přichází (jako obvykle) díl čtvrtý a nejlepší. Histrický ústaf odhaluje zajímavá tajemství známých historických osobností. Jsou to například Venuže, Buleslav I., kníže Jaromír nebo Jikra z Podebrat.

Opráski sčeskí historje 4

179 Kč
Pamatuji si vás všechny
U ledového islandského fjordu leží vesnice duchů... královna islandské krimi přichází s mrazivým thrillerem, poprvé bez právničky Tóry, ale i tak naberete dech až na konci.
Ukázky

Pamatuji si vás všechny

322 Kč
Paměť a místo
Období mezi 30. a 60. lety 20. století znamenalo pro tehdejší Československo a jeho společnost dobu převratných změn. Existence dvou totalitních režimů zcela zásadním způsobem poznamenala její fungování, strukturu a vnitřní uspořádání.

Paměť a místo

446 Kč
Paní Láryfáry
(1x)
Humoristický román, kde hlavní hrdinka paní Láryfáry řeší v šestadvaceti příbězích zákeřné dětské "choroby" tak, že ji všichni milují a stále se k ní vracejí.

Paní Láryfáry

359 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>