Nejprodávanější tituly - červenec 2016

Lisandro venčí rybičky

Lisandro žije se svojí maminkou, tatínkem a deseti rybičkami. Jeho nejoblíbenějším místem je park plný dětí na kolech a lidí, kteří venčí psy. Jednou dostane Lisandro nápad: Také on vezme na procházku své rybičky, a to ve speciálním stroji ...

Lisandro venčí rybičky

178 Kč
Malá kniha velkých náhod
Britský geometr John Martineau nabízí velmi neortodoxního průvodce naší sluneční soustavou.

Malá kniha velkých náhod

203 Kč
Máme dítě s ADHD
Publikace je zaměřena nejen na poznání, co hyperaktivita je, jak vzniká, jaké jsou její základní projevy a jak se tyto projevy mění v průběhu vývoje dítěte, ale zejména na praktické náměty a postupy, jak výchovně vést hyperaktivní děti.

Máme dítě s ADHD

323 Kč
Martin Juhás čili Československo
(5x)
Martina Juháse, syna mladého slovenského dělníka a zpovykané Jihočešky, proklely otcovy zlostné spermie: „Martin Juhás nebude odbojový, ale odbojný. Martina Juháse nebude pohánět vztek, ale vztekání.“
Ukázky

Martin Juhás čili Československo

89 Kč
Mediální manipulace a krize v ČT
Kniha popisuje příběh české „televizní krize“ roku 2000. Zachycuje události a činy těch, kdo se v ní angažovali na jedné či druhé straně.

Mediální manipulace a krize v ČT

149 Kč
Mezi Východem a Západem
(2x)
V monografii Mezi Východem a Západem autorka zkoumá krátké, avšak politicky i společensky významné období mezi koncem druhé světové války a převzetím moci komunisty v únoru 1948.

Mezi Východem a Západem

423 Kč
Microsoft Windows 10
Chcete plně ovládnout Windows 10? Pořídili jste si nový počítač nebo tablet a potřebujete se v jeho systému rychle zorientovat? Přestupujete ze starších verzí Windows a chcete se rychle seznámit s novými funkcemi „desítek“?

Microsoft Windows 10

269 Kč
Mistrovská paměť
(1x)
Zdokonalte svou paměť s mistrem světa v paměťovém sportu! Objevte tajemství fungování paměti a využijte naplno skryté možnosti mozku!
Ukázky

Mistrovská paměť

212 Kč
Mnichov
Kniha významného britského historika je jedním z ojedinělých děl, které popisují tuto klíčovou událost českých a evropských dějin z pohledu Velké Británie.

Mnichov

327 Kč
Moderní didaktika
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.

Moderní didaktika

719 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>