Nejprodávanější tituly - září 2016
česká

Učedník - 25%
(2x)
Druhý díl série o policejním psychologovi Sebastianu Bergmanovi.
česká
Ukázky

Učedník

239 Kč
179 Kč
Čtení o Dantovi Alighierim
(2x)
Čtení o Dantovi Alighierim je první samostatnou publikací, která českému čtenáři umožňuje porozumět autorovu nejslavnějšímu dílu. Dantova Božská komedie je k dispozici ve čtyřech kompletních překladech, rozborů jeho poetiky je v našem prostředí však
česká

Čtení o Dantovi Alighierim

188 Kč
Nové příběhy Seka a Zuly
Na úspěšné vydání knihy o neandrtálských sourozencích Sek a Zula navazuje další výběr pravěkých příběhů.
česká

Nové příběhy Seka a Zuly

179 Kč
Tohle je skutečnost
(1x)
Úplný soubor básnického a povídkového díla pozoruhodné české spisovatelky, dcery novinářky Mileny Jesenské a architekta Jaromíra Krejcara, autorky knihy „Adresát Milena Jesenská".
česká

Tohle je skutečnost

313 Kč
Ptákovina
(1x)
Divadelní hra z roku 1968, s úvodním textem Milana Kundery Autor se ptá autora.
česká

Ptákovina

267 Kč
Mycelium IV: Vidění
(2x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
česká
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

538 Kč
A
Kniha beze slov, kniha mnoha lidských příběhů, komiks, jehož obrázky poskytují mnoho příležitostí ke kladení otázek i hledání odpovědí. Kniha, jejíž příběh je napínavý a končí happy endem, kniha o diktatuře písmene A.
česká

A

342 Kč
Benzin & celuloid
Výpravná kniha (více než 280 reprodukcí původních tiskovin a fotografií a 20 původních ilustrací) o životě prvorozeného syna ze starého a významného rodu Kolowrat-Krakowských, hraběti Alexanderu "Sašovi" Kolowrat-Krakowském.
česká

Benzin & celuloid

441 Kč
Enter, mami!
(1x)
Fejetony z každodenních situací, které občas zažije každý. Krátké, výstižné a vtipné. O českých restauracích, povinném zkoušení dárků o Vánocích, seznamování přes internet, o Pražácích, Brňácích i náplavách, o trapasech při lichocení ženám.
česká
Ukázky

Enter, mami!

205 Kč
Mraveniště
Pozorovali jste někdy hemžení tisíců mravenců v nebližším okolí mraveniště a přemýšleli jste, co se děje v té veliké kupě jehličí u paty statného smrku? Podobné otázky napadají mnohé z nás, ale ne každý měl příležitost nahlédnout do mraveniště.
česká

Mraveniště

242 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>