Nejprodávanější tituly v roce 2016
ekonomie

Živočišné pudy - 6%
Ekonomické dění neurčují jen racionální lidské motivy, měřitelné proměnné či matematicky vyjádřitelné vztahy, v ekonomice působí též mocné psychologické síly, které duchovní otec této teorie, John Maynard Keynes, nazval animal spirits - živočišné pudy.
ekonomie

Živočišné pudy

314 Kč
295 Kč
Jak prodat nemovitost v době krize - 20%
Máte nemovitost, kterou byste rádi prodali, nebo ji už nějakou dobu prodáváte? Ačkoli jste snížili její cenu, žádní zájemci o koupi vám nevolají a vy se začínáte zlobit? Na trh, na svého makléře a kdoví na co ještě?
ekonomie
Ukázky

Jak prodat nemovitost v době krize

169 Kč
135 Kč
Zahraniční obchod - 20%
Publikace renomovaných autorů je určena pracovníkům podniků a institucí působících v oblasti vnějších ekonomických vztahů, vyučujícím a studentům ekonomických škol.
ekonomie
Ukázky

Zahraniční obchod

319 Kč
255 Kč
Aplikace moderních informačních technologií v řízení firmy - 20%
Srozumitelná publikace nabízí ucelený přehled o současných možnostech efektivního využití informačních a komunikačních technologií (ICT) ve firmách a jiných organizacích.
ekonomie
Ukázky

Aplikace moderních informačních technologií v řízení firmy

195 Kč
156 Kč
Marketing obchodní firmy - 20%
V této na trhu ojedinělé publikaci se dozvíte, jaké specifické marketingové nástroje a přístupy jsou vhodné pro sektor obchodu a jak úspěšně volit a aplikovat marketingový mix.
ekonomie
Ukázky

Marketing obchodní firmy

271 Kč
217 Kč
Stroj na peníze 1. - 20%
Tato kniha vznikla přepisem seminářů pro prodejce. Dozvíte se, že námitkám se dá předcházet, pokud dokážete odhadnout chovaní zákazníka.
ekonomie
Ukázky

Stroj na peníze 1.

79 Kč
63 Kč
Firemní strategie pro praxi - 20%
Ať už jste manažer nebo majitel malé či střední firmy, nahraďte konečně pouhý dlouhodobý plán své firmy skutečnou podnikatelskou strategií, která vám pomůže úspěšně a dlouhodobě působit na trhu a zvítězit nad konkurencí.
ekonomie
Ukázky

Firemní strategie pro praxi

246 Kč
197 Kč
Obchodování na komoditních trzích - 20%
Druhé, podstatně rozšířené vydání této jedinečné publikace, první svého druhu u nás, přináší celou řadu nových rad a tipů v oblasti technické analýzy a psychologie obchodování. Dozvíte se například, jak správně obchodovat s trendem, co jsou to pivoty...
ekonomie
Ukázky

Obchodování na komoditních trzích

319 Kč
255 Kč
Marketing a management muzeí a památek - 20%
(1x)
Jakým dilematům a rizikům čelí kulturní organizace u nás i ve světě? Jsou zahraniční modely a zkušenosti aplikovatelné v českých podmínkách?
ekonomie
Ukázky

Marketing a management muzeí a památek

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 199 položek
<< < 1 .. 18 19 20