Nejprodávanější tituly v roce 2016
sport a fitness

LOH Rio 2016 - 11%
Oficiální publikace ČOV nabízí netradiční pohled na hry XXXI. Letní olympiády v Riu. Přináší snímky špičkových sportovních fotografů pod vedením Herberta Slavíka.
sport a fitness

LOH Rio 2016

449 Kč
399 Kč
Manuál obranné střelby - 20%
Pro všechny z vás, v jejichž životě hraje zbraň významnější úlohu, přinášíme jedinečnou publikaci, která vám pomůže dosáhnout takové úrovně znalostí a dovedností, aby zbraň co nejlépe posloužila účelu, pro který jste si ji pořídili.
sport a fitness
Ukázky

Manuál obranné střelby

220 Kč
176 Kč
Tomáš Řepka - Neuhýbám! - 11%
Už před časem jsem řek, že se můžete těšit na pokračování mý první knihy Rebel, který bude ještě odvážnější. A sliby se maj plnit.
sport a fitness

Tomáš Řepka - Neuhýbám!

269 Kč
239 Kč
Lali cvičí jógu - 11%
Originální básničky doplněné zábavnými ilustracemi pro první setkání malých dětí s jógou.
sport a fitness

Lali cvičí jógu

269 Kč
239 Kč
Posilování s vlastním tělem - 11%
Přepracované vydání nejúspěšnější knihy o posilování s vlastním tělem je doplněno o cviky na zpevnění středu těla – tzv. core trénink.
sport a fitness

Posilování s vlastním tělem

269 Kč
239 Kč
Cesta k vojenské zdatnosti - 11%

Osvojte si vrcholovou zdatnost a poměřte se s nejtvrdšími bojovníky světa díky příručce Cesta k vojenské zdatnosti – souboru testů tělesné zdatnosti u vojenských jednotek různých zemí.

sport a fitness

Cesta k vojenské zdatnosti

269 Kč
239 Kč
Emoční jóga - 11%
Podstatou dobrého zdraví je z pohledu emoční jógy celistvý přístup, což znamená věnovat se fyzické, mentální, emocionální a spirituální části sebe sama. Pokud v sobě neseme jakoukoliv emoční kolizi, zůstáváme slabí, bez ohledu na to, jak máte svaly.
sport a fitness

Emoční jóga

304 Kč
270 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
sport a fitness
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně - 11%
(1x)
Kyusho je bojové umění, které pro účinnou sebeobranu využívá aktivní body a energii lidského těla. Jedná se o zvláštní metodu ochrany, která je vhodná i pro jednotlivce bez předchozího speciálního tréninku.
sport a fitness

Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně

179 Kč
159 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
sport a fitness
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 147 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>