Nejprodávanější tituly v roce 2016
filosofie a náboženství

Důvěrná slova - 11%
Mnoho lidí říká, že netuší, jak by se měli modlit. Oficiální modlitby jim jsou cizí a modlitba vlastními slovy jim činí potíže. Právě pro ně je tato sbírka modliteb, jež mají přirozený a vroucí jazyk a zároveň se týkají každodenních problémů.
filosofie a náboženství

Důvěrná slova

179 Kč
159 Kč
Boží blud - 11%
(4x)
Když známý britský evoluční biolog Richard Dawkins vydal v roce 2006 knihu The God Delusion, okamžitě tím rozpoutal živou diskusi ve sdělovacích prostředcích i na Internetu.
filosofie a náboženství

Boží blud

359 Kč
319 Kč
Probouzení - 11%
(1x)
Autor se ve své knize dělí se čtenáři o vlastní reflexe a prožitky.
filosofie a náboženství

Probouzení

88 Kč
78 Kč
Klíč k poznání Já - 22%
(2x)
Šrí Siddharáméšvar v této knize jednoduchým a přímým stylem vysvětluje poznání našeho skutečného Já v tradici advaita védánty (nedvojné védánty). Mluví snadno srozumitelným jazykem a k dokreslení používá příklady z běžného života.
filosofie a náboženství

Klíč k poznání Já

127 Kč
99 Kč
Povoláním člověk - 11%
(1x)
Mým povoláním je být člověkem a tedy obrazem Boha. Jakou roli v tom chce sehrát modlitba. Čeho je schopna a co umí? A co umět má? Jak tomuto „pozdvižení mysli“ pomáhá to, co jsem, čím vládnu.
filosofie a náboženství

Povoláním člověk

124 Kč
110 Kč
O čem je věda? - 11%

V knize /O čem je věda/ český filosof a biolog Zdeněk Neubauer představuje Kusánského koncepci nadpřirozeného, božského bytí, jakožto předchůdce objektivní reality.

filosofie a náboženství

O čem je věda?

288 Kč
256 Kč
Život je sacra zajímavej - 11%
(7x)
Deset let v trapistickém klášteře naučilo Karla Satoriu mnohem víc než jen naslouchat tichu, učilo jej především umět život, umět svůj čin, porozumět zadání svého života.
filosofie a náboženství

Život je sacra zajímavej

170 Kč
151 Kč
A přece budu blízko - 11%
Autoři, kteří řadu let mapují bezpráví, kterých se dopouštěl komunistický režim, v této knize přicházejí s dramatickým příběhem dvou kněží popravených v padesátých letech: Jana Buly a Václava Drboly.
filosofie a náboženství

A přece budu blízko

269 Kč
239 Kč
Rozprava o nenávisti
Pro francouzského filozofa A. Glucksmanna není fenomén nenávisti pouhou metaforou sociálního jednání. Nenávist nelze sociologicky či kulturně "odvysvětlit", protože je faktem psychologickým a antropologickým.
filosofie a náboženství

Rozprava o nenávisti

63 Kč
Úvod do současné filosofie - 11%
(5x)
11 improvizovaných přednášek věnovaných významným osobnostem filosofie 20. st. E. Husserlem počínaje a J. Derridou konče. Čtvrté, doplněné vydání.
filosofie a náboženství

Úvod do současné filosofie

149 Kč
133 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 621 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 63 > >>