Nejprodávanější tituly v roce 2016

Tiché dívky

Provokativní, ambiciózní a nezapomenutelný příběh si zamilují čtenáři Iana Rankina, Joa Nesboho a Grega Ilese Frank Rath si myslel, že když odevzdal odznak detektiva, vraždami už se nebude muset zabývat.

Tiché dívky

314 Kč
Husitská epopej III. - Za časů císaře Zikmunda
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království.

Husitská epopej III. - Za časů císaře Zikmunda

422 Kč
Praha neznámá
(4x)
Projděte se po netradičních místech a zákoutích hlavního města. Společně s autorem zhlédnete zašlou slávu Barrandovských teras nebo zavítáte do „Zlaté uličky“ ve Střešovičkách, kde vás nečekají davy turistů ani nemusíte platit vstupné.

Praha neznámá

359 Kč
Mise Afghánistán
(20x)
Tomáš Šebek byl v Afghánistánu dvakrát, pokaždé s Lékaři bez hranic. Mezi zákroky, při nichž operoval zraněné z bojů, léčil i "běžné" úrazy, fotil a psal. Osobité svědectví lékaře a přítele Afghánců, jejichž zemi už dlouho sužují válečné konflikty.
Ukázky

Mise Afghánistán

297 Kč
Pan Smraďoch
(3x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.

Pan Smraďoch

202 Kč
Ostrov Entry
(6x)
Detektivní román od autora trilogie z ostrova Lewis.

Ostrov Entry

314 Kč
Jméno růže
(7x)

Proslulý román Umberta Eca Jméno růže, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

Ukázky

Jméno růže

508 Kč
Lichožrouti navždy
(2x)
Třetí, závěrečný díl pohádkového románu o tvorech, kteří nám kradou ponožky a dělají z páru licháče. Hihlík a jeho přátelé se vracejí z Afriky zpět do Prahy. A v téhle džungli velkoměsta čelí naši hrdinové mnohem většímu nebezpečí než dosud…

Lichožrouti navždy

297 Kč
Velká kuchařka Čech a Moravy
(3x)
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol.

Velká kuchařka Čech a Moravy

629 Kč
Stalker
(4x)

Bez Joony Linny je policie bezmocná.

Před devíti lety byl pastor Rocky Kyrklund odsouzen za brutální vraždu a svěřen do psychiatrické péče. Z událostí si nic nepamatuje - od tragické autonehody trpí opakujícími se výpadky a ztrátou paměti...

Stalker

314 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>