Nejprodávanější e-knihy - leden 2017

Hluboká práce
(4x)
Hluboká práce vám umožní rychle pochopit složité koncepty a vytvářet lepší výstupy v kratším čase, díky čemuž se zlepšíte v tom, co děláte, a získáte pocit skutečného naplnění z mistrně odvedené práce. Jde vlastně o jakousi superschopnost („nové IQ“)
Ukázky

Hluboká práce

239 Kč
Jezero
(10x)
Bianca Bellová napsala brilantní novelu, která se podobá i nepodobá jejím předchozím knihám. Zůstává syrovost vidění, přesný a úsečný jazyk. Ale tentokrát se ocitáme v úplně jiném světě, hutnějším, hlubším, osudovějším.
Ukázky

Jezero

189 Kč
Muž jménem Ove
(38x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. Je to kniha, jež dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

Ukázky

Muž jménem Ove

279 Kč
Aristokratka ve varu
(34x)
Aristokraté jsou v ohrožení, ale situace Marie Kostkové z Kostky je o to těžší, že denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců "nejchudšího zámku v Čechách".
Ukázky

Aristokratka ve varu

150 Kč
Královna ohně
(2x)
Třetí díl trilogie Stín krkavce.
Vélin Al Sorna musí pomoci vrátit Říši Královně.
Ukázky

Královna ohně

299 Kč
Mycelium III: Pád do temnot
(21x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
Ukázky

Mycelium III: Pád do temnot

198 Kč
Ďábel v zrcadle
(5x)
Napínavý politický thriller, odehrávající se ve Vídni na přelomu 16. a 17. století, ohromí dokonale vykreslenými dobovými reáliemi i spletitým příběhem plným akce, ale především sugestivním hledáním kořenů zločinu.
Ukázky

Ďábel v zrcadle

228 Kč
Vyzvědačka
V Coelhově románu Vyzvědačka ožívá skutečný příběh Maty Hari, slavné kurtizány obviněné ze špionáže, která byla před sto lety popravena pro velezradu.
Ukázky

Vyzvědačka

159 Kč
Vyšehradští jezdci
(1x)

Dramatický příběh z padesátých let ve zpracování mladého českého prozaika. Co mohou mít společného protinacistický odbojář ze skupiny Tři králové, sedmnáctiletý člen pražského pouličního gangu a po slávě toužící básník?

Ukázky

Vyšehradští jezdci

169 Kč
Playground
(9x)
První díl nové thrillerové série. Co se stane během těch vzácných vteřin, kdy se zastaví srdce?
Ukázky

Playground

199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>