Nejprodávanější audioknihy ke stažení - říjen 2017
detektivky

Krev na sněhu - 20%
(8x)

Problém je v tom, že jsem slabá a citlivá povaha… Olav Johansen nedokáže jezdit autem nenápadně ani pomalu, má měkké srdce, v afektu ztrácí hlavu, je mizerný v matematice a také trochu dyslektik. K čemu by se tak v Oslu sedmdesátých let mohl hodit?

detektivky
Ukázky

Krev na sněhu

259 Kč
207 Kč
Paganiniho smlouva - 20%
(2x)
Jak spolu souvisí smrt dívky utopené na suchu a podivně oběšeného muže? Komisař Joona Linna se ve svém druhém případu dostává na stopu nelegálního obchodu se zbraněmi.
detektivky
Ukázky

Paganiniho smlouva

299 Kč
239 Kč
Plzeňské mordy - 20%
Úvodní příběh audioknižní řady Letopisy královské komory, odehrávající se v polovině 16. století, za vlády Ferdinanda I. Habsburského, je zasazen do města Plzně.
detektivky
Ukázky

Plzeňské mordy

249 Kč
199 Kč
Policie - 20%
(4x)
Na místech, kde byli v minulosti spáchány dosud neobjasněné zločiny, jsou nalezeni zavraždění jejich dřívější vyšetřovatelé a to stejným způsobem, jakým byly usmrceny původní oběti.
detektivky
Ukázky

Policie

339 Kč
271 Kč
Hypnotizér - 20%
(10x)
Kriminální román, thriller, který odhaluje temné stránky lidské duše a otvírá bránu do pekla lidského zatracení.
detektivky
Ukázky

Hypnotizér

299 Kč
239 Kč
Až mi zítra budeš chybět - 20%
Thorkild Aske býval elitní policejní důstojník. Pak se ale jeho život obrátil naruby. Nyní je po dvou letech za mřížemi venku a kromě trýznivých vzpomínek ho zdánlivě už nic nečeká.
detektivky
Ukázky

Až mi zítra budeš chybět

249 Kč
199 Kč
Ďáblův sluha - 20%
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.
detektivky
Ukázky

Ďáblův sluha

299 Kč
239 Kč
Do vody - 20%
(2x)
Malé městečko Beckford obtáčí řeka, jejíž tichá zátočina vytváří tůň, nad kterou strmí vrcholky skal. Její poklid je však jen zdánlivý - smrt tu během historie našlo nemalé množství žen, pověsti vyprávějí i o topení čarodějnic v rámci "zkoušky vodou"
detektivky
Ukázky

Do vody

349 Kč
279 Kč
Kritik - 20%

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do

detektivky
Ukázky

Kritik

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>