Nejprodávanější knihy - říjen 2017
sci-fi a fantasy

Záludné léto - 11%
(1x)
Když se ve vesnici Rushpool v západní Anglii začnou pohřešovat dvě jedenáctileté dívky, konstábl Peter Grant musí vytáhnout paty z Londýna, aby zjistil, jestli se na jejich zmizení nepodílelo něco nadpřirozeného.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Záludné léto

268 Kč
238 Kč
Hra o trůny - 11%
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hra o trůny

799 Kč
710 Kč
A zrodí se píseň - 11%
(2x)

Žádné bezpečí. Žádná kapitulace. Po krvavé bitvě proti mnoha různým protivníkům je Paige Mahoneyová jako Kmotryně vládnoucí londýnskému podsvětí v neustálém ohrožení.

sci-fi a fantasy

A zrodí se píseň

332 Kč
295 Kč
Růže pro Algernon - 11%
(4x)
Růže pro Algernon se od doby svého vzniku objevily v nejednom filmovém či televizním zpracování, jako divadelní hra prošly nepřeberným množstvím rozmanitých realizací po celém světě, inspirovaly rovněž řadu dalších příběhů i hudebních skladeb.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Růže pro Algernon

349 Kč
310 Kč
Divoké karty III: Divocí žolíci - 65%
(1x)
V ulicích New Yorku propukají oslavy Dne divokých karet – výroční akce připadající na 15. září, při níž se vzpomíná na mrtvé a vzdává čest živým.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Divoké karty III: Divocí žolíci

286 Kč
99 Kč
Blade Runner - 11%
(1x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.
sci-fi a fantasy

Blade Runner

259 Kč
230 Kč
Koniáš - Na ostřích čepelí - 11%
Dobrodružný fantasy příběh nás zavádí do města Fenidongu, kde vládnou politické intriky a byznys a cena lidského života se vytrácí před hromadami zlata.
sci-fi a fantasy

Koniáš - Na ostřích čepelí

341 Kč
303 Kč
Pastýřská koruna - 11%
Pastýřská koruna je poslední knihou Terryho Pratchetta. Napsal ji během posledního roku svého života, ještě předtím, než začátkem roku 2015 podlehl neodbytné a atypické formě Alzheimerovy choroby.
sci-fi a fantasy

Pastýřská koruna

223 Kč
198 Kč
Muž z vysokého zámku - 11%
(7x)
Píše se rok 1962 a patnáct let po americké kapitulaci v Kalifornii vládne japonská okupační správa. Po Spojených státech ale za japonského přihlížení a německého běsnění koluje podivná kniha, v níž Spojenci druhou světovou válku neprohráli.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Muž z vysokého zámku

268 Kč
238 Kč
Nová generace 4 - Před zneuctěním - 11%

Po dvě staletí nepoznala Federace větší hrozbu.Nepřítele tak diametrálně odlišného, že s ním nelze vést dialog. Nepřítele s jedinou myslí a jediným cílem: Přidat naše technologické a biologické charakteristiky k jejich.

sci-fi a fantasy

Nová generace 4 - Před zneuctěním

259 Kč
230 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 191 položek
1 2 3 .. 20 > >>