Nejprodávanější e-knihy - říjen 2017
romantika

Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Smrtící byznys - 20%
(2x)
Ellen dorazí do Ugandy, země plné bídy, aby na zdejší klinice pomáhala trpícím dětem. Iluze o léčbě ji brzy přejdou. Děti, které dostaly falešné léky na malárii, totiž umírají.
romantika
Ukázky

Smrtící byznys

149 Kč
119 Kč
Dárek za všechny prachy - 20%
Adam dobrovolně neopustí teplý pelíšek s cateringovou službou a dalšími vymoženosti. Řešením je oženit ho. I když on se ženám nevyhýbá, právě naopak: zlatovlasá Klára, černovlasá Luciana a další ženy k Adamovi patřily, jenomže pouze na dobu určitou.
romantika
Ukázky

Dárek za všechny prachy

179 Kč
143 Kč
Morová rána - 20%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika
Ukázky

Morová rána

148 Kč
118 Kč
Můžeš-li se vdát dnes, neodkládej to na zítřek
Alicia Wallensteinová se v osmnácti letech stala svobodnou matkou, a i když jí rodiče hodně pomáhají, aby mohla odmaturovat a dokonce jít na vysokou, její život se neodvíjí zrovna splavně.
romantika
Ukázky

Můžeš-li se vdát dnes, neodkládej to na zítřek

169 Kč
Láska podle Shakespeara - 20%
Závěrečný díl o zakázané lásce mezi studentkou Torontské univerzity Aubrey Priceovou a univerzitním asistentem Danielem, jejichž shakespearovská romance navzdory veškerým předpisům pokračuje.
romantika
Ukázky

Láska podle Shakespeara

339 Kč
271 Kč
Lovec věna - 20%
Dva roky po konečné porážce Napoleona se panství Fallstone ocitne opět v krizi, a Fergusson Fleming, baron z Fallstone, hledá cestu, jak se z finančních problémů dostat.
romantika
Ukázky

Lovec věna

119 Kč
95 Kč
Malé černé a devět žen - 20%
Půvabný, vtipný a neodolatelně hravý román, vynalézavě propojující osudy devíti žen prostřednictvím jedněch malých černých, které každé z nich vstoupí do života a vnesou do něj podmanivé kouzlo.
romantika
Ukázky

Malé černé a devět žen

229 Kč
183 Kč
Očarovaná - 20%
(1x)
Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Očarovaná

149 Kč
119 Kč
Jíst, meditovat, milovat - 20%

Pouť mladé dámy za pozemskými i duchovními rozkošemi napříč Itálií, Indií a Indonésií… Nové, doplněné vydání knižního (a filmového) bestselleru.

romantika
Ukázky

Jíst, meditovat, milovat

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>