Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2017

Nesmírný
(2x)

Oddělení Q znovu v pohotovosti. Šéfa oddělení Q Carla Morcka vyruší při obvyklém ranním šlofíku v práci telefon. Požádá ho o pomoc kolega z Bornholmu, ale Carl odmítne. O několik hodin později za to ponese následky...

Nesmírný

323 Kč
Bílá velryba
Bílá velryba není jen dobrodružným příběhem z velrybářského prostředí. Autor neopakovatelným stylem popisuje odvěký boj obyčejného člověka s přírodou a zároveň se zamýšlí nad smyslem veškerého lidského snažení.

Bílá velryba

269 Kč
Havel
(6x)
Zvuková verze biografie podrobně postihující nesmírně zajímavé osudy Václava Havla, velké osobnosti naší země.

Havel

411 Kč
Muž, který hledal svůj stín
(3x)
Lisbeth Salanderová si odpykává kratší trest v ženské věznici Flodberga a marně se snaží vyhnout konfliktu se spoluvězeňkyněmi.

Muž, který hledal svůj stín

314 Kč
Čtyři dohody
(16x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
Ukázky

Čtyři dohody

297 Kč
Ďáblův sluha
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.

Ďáblův sluha

314 Kč
Do vody
(4x)
Malé městečko Beckford obtáčí řeka, jejíž tichá zátočina vytváří tůň, nad kterou strmí vrcholky skal. Její poklid je však jen zdánlivý - smrt tu během historie našlo nemalé množství žen, pověsti vyprávějí i o topení čarodějnic v rámci "zkoušky vodou"

Do vody

269 Kč
Stopařův průvodce galaxií
(18x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk

Stopařův průvodce galaxií

269 Kč
Dešťová hůl
(6x)
Zbyněk, profesí správce pozemků, se po mnoha letech setkává se svou dávnou láskou, aby jí pomohl se zdánlivě jednoduchým majetkoprávním problémem. Vrací se na venkov, do míst svého dětství a dospívání.

Dešťová hůl

224 Kč
Mycelium III : Pád do temnot
(3x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.

Mycelium III : Pád do temnot

332 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 122 položek
1 2 3 .. 13 > >>