Nejprodávanější tituly - říjen 2017
kuchařky

Povídková kuchařka starého rybáře - 11%

Autor se s vámi podělí o historky z lovu štik, kaprů, úhořů, sumců a dalších ryb, vystihne jejich podstatu, poradí vám, jak ryby očistit i naporcovat, a nabídne jejich tradiční i netradiční zpracování v kuchyni.

kuchařky

Povídková kuchařka starého rybáře

269 Kč
239 Kč
Citlivá kuchyně - 11%
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
kuchařky

Citlivá kuchyně

342 Kč
304 Kč
Kuchařka pro dceru - 11%
(4x)
Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas.
kuchařky

Kuchařka pro dceru

449 Kč
399 Kč
Vaříme podle Herbáře 3
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa.
kuchařky

Vaříme podle Herbáře 3

179 Kč
Vaříme podle Herbáře - 11%
(1x)
Moudrost našich babiček se vrací. Tato kniha vám nabídne nepřeberné množství rad, receptů a tipů, jak pracovat s bylinkami a jak je co nejlépe využít pro zdraví.
kuchařky
Ukázky

Vaříme podle Herbáře

359 Kč
319 Kč
Kniha o medovině - 20%
Publikace obsahuje teoretické a praktické informace o výrobě medových vín, historický přehled výroby medoviny u nás, přehled receptur.
kuchařky
Ukázky

Kniha o medovině

99 Kč
79 Kč
A co teda jíš?
(1x)
Zapomeňte na to, že hrát si s jídlem se nemá. Ať už jste vegan nebo ne, tahle kuchařka vás bude bavit a inspirovat. Její minimalistický design totiž zapne váš kreativní gen.
kuchařky
Ukázky

A co teda jíš?

179 Kč
Diety ve školních jídelnách - 11%
Dietní stravování nabývá na společenském významu a promítá se i do práce školních jídelen. Vzhledem k nedostatkům v legislativě může být jeho zavedení ve školní jídelně problematické.
kuchařky

Diety ve školních jídelnách

293 Kč
260 Kč
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem - 11%

Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů Evropy S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit.

kuchařky

Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem

359 Kč
319 Kč
Sám doma a hladový - 11%
Moderní, vtipná a fresh kuchařka hlavně pro chlapy.
kuchařky
Ukázky

Sám doma a hladový

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>