Nejprodávanější tituly - říjen 2017
ostatní

Belmondo o Belmondovi - 11%
(2x)

Zcela výjimečná fotografická publikace. Belmondo, vedle autobiografického vyprávění uspořádal velkolepý fotografický průřez svým životem. Unikátní fotografie jak z jeho osobního archivu, tak z mnoha desítek světových agentur.

ostatní

Belmondo o Belmondovi

711 Kč
632 Kč
Píseň z pytlíku na zvratky - 11%
(3x)
Umělecká kronika Nickova turné s kapelou Bad Seeds po dvaadvaceti severoamerických městech během léta 2014. Sestává z deníkových záznamů, dávných vzpomínek, intimních úvah, fantaskních představ, písňových textů a básní.
ostatní
Ukázky

Píseň z pytlíku na zvratky

205 Kč
182 Kč
Humans of Prague - 11%
(2x)
Fotograf Tomáš Princ prochází téměř každý den ulicemi Prahy a oslovuje neznámé lidi otázkou: „Mohl bych vás vyfotit?“ Tato kniha představuje ty nejzajímavější příběhy z jeho populárního blogu Humans of Prague za posledních pět let. Česká verze.
ostatní

Humans of Prague

621 Kč
552 Kč
Svět v pohybu – Dětská encyklopedie dopravy - 11%
Obsáhlá dětská encyklopedie se zabývá všemožnými dopravními prostředky. Pomocí názorných ilustrací a srozumitelných textů seznamuje děti s minulostí i současnosti všeho, co létá, jezdí nebo plave.
ostatní

Svět v pohybu – Dětská encyklopedie dopravy

269 Kč
239 Kč
Rozmluvy s Pierrem Cabannem - 11%
(1x)
Kniha je nejrozsáhlejším Duchampovým mluvený komentářem, jehož kouzlo spočívá v jednoduchosti, s jakou svůj komplexní přístup k práci, životu a umění tlumočí.
ostatní

Rozmluvy s Pierrem Cabannem

261 Kč
232 Kč
S kotvou na čepici 2
Pokračování úspěšného a milého vyprávění labského kapitána. Autorovi byl shůry dán dar slova, který se záviděníhodnou pamětí využil v příbězích a historkách z „šífortu“, plných humoru, ale i nostalgie, a zachytil tak pro nás kus plavecké historie.
ostatní

S kotvou na čepici 2

224 Kč
Stopařem na této zemi - 11%
(1x)
Kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné a moudré knihy Exotem na této zemi. Příběhy z bohatého Heryánova života plného setkání s nejrůznějšími lidmi všech společenských vrstev se prolínají s jeho kněžskou službou...
ostatní

Stopařem na této zemi

179 Kč
159 Kč
Vratislav - První král Čechů - 11%
Reitinger zvolil metodu analytických sond do Vratislavovy domácí a zahraniční politiky, s důrazem na jeho panovnickou moc. V mnoha ohledech je jeho kniha velmi objevná, protože novou optikou nahlíží dobu druhé poloviny 11. století.
ostatní
Ukázky

Vratislav - První král Čechů

403 Kč
358 Kč
Éra nevinnosti - 20%
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
ostatní
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
79 Kč
Andy Warhol - Gigant - 58%
(1x)
Pouze jediné vydání knihy Andy Warhol: Gigant je mimořádným nakladatelským počinem, který by neměl uniknout žádnému milovníku moderního výtvarného umění a životního stylu, který Andy Warhol ztělesňoval. Obří svazek měří 43 x 33 cm a váží 7,5 kg !!!
ostatní

Andy Warhol - Gigant

3 600 Kč
1 498 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 848 položek
<< < 1 2 3 4 .. 85 > >>