Nejprodávanější tituly - říjen 2017
osobnosti a osudy

Boss Babiš - 20%
(9x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.
osobnosti a osudy
Ukázky

Boss Babiš

249 Kč
199 Kč
Magor a jeho doba - 11%
(5x)
Obsažný, střídmě a přitom velice čtivě napsaný životopis jedné z nejvýznamnějších osobností českého kulturního a společenského života druhé poloviny dvacátého století.
osobnosti a osudy

Magor a jeho doba

449 Kč
399 Kč
Sběrná kniha - 11%
(6x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti. Režisérka vypráví o vlastní rodině i o zrodu nejslavnějších filmů.
osobnosti a osudy
Ukázky

Sběrná kniha

268 Kč
238 Kč
Who The Fuck Is David Koller? - 11%
Unikátní knižní rozhovor básníka Milana Ohniska s legendárním českým rockerem Davidem Kollerem — zpěvákem, bubeníkem, lídrem kapely Lucie, ale taky neúnavným bojovníkem proti komunistům a zkorumpovaným politikům.
osobnosti a osudy
Ukázky

Who The Fuck Is David Koller?

269 Kč
239 Kč
Mých tisíc životů
(3x)
Víc než jen autobiografie. V této osobité vzpomínkové knize Belmondo vypráví o výjimečném a šťastném životě, o úporném boji, který vedl za svůj sen stát se hercem.
osobnosti a osudy

Mých tisíc životů

89 Kč
Korespondence I
(1x)
První svazek korespondence zahrnuje období let 1945–1962. Třísvazkový projekt korespondence V+W, uložené v Gotliebově archivu v Bostonu, vydává pro velký zájem čtenářů nakladatelství Akropolis znovu.
osobnosti a osudy

Korespondence I

225 Kč
Korespondence III
Závěrečný svazek třídílné korespondence tvůrců Osvobozeného divadla přináší jejich vzájemné listy z neveselých let 1969–1980.
osobnosti a osudy

Korespondence III

315 Kč
Korespondence II
Druhý svazek, doplněný rovněž řadou ne zcela známých fotografií z Werichovy a Voskovcovy tvorby, zahrnuje dopisy z let 1963–1968.
osobnosti a osudy

Korespondence II

288 Kč
Belmondo o Belmondovi - 11%
(2x)

Zcela výjimečná fotografická publikace. Belmondo, vedle autobiografického vyprávění uspořádal velkolepý fotografický průřez svým životem. Unikátní fotografie jak z jeho osobního archivu, tak z mnoha desítek světových agentur.

osobnosti a osudy

Belmondo o Belmondovi

711 Kč
632 Kč
Píseň z pytlíku na zvratky - 11%
(3x)
Umělecká kronika Nickova turné s kapelou Bad Seeds po dvaadvaceti severoamerických městech během léta 2014. Sestává z deníkových záznamů, dávných vzpomínek, intimních úvah, fantaskních představ, písňových textů a básní.
osobnosti a osudy
Ukázky

Píseň z pytlíku na zvratky

205 Kč
182 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 342 položek
1 2 3 .. 35 > >>