Nejprodávanější tituly - říjen 2017

Kočky jsou vrženy
(8x)
Vítejte v zemi, kterou ohrožují tři politici. První z nich nikdy nepracoval. Druhý pracoval, ale pro tajnou policii. A třetí pracuje na zkáze nás všech. Může se jim postavit jen jediný tvor... Prezidentský kandidát Kocour Klapuška z Hnutí Nevím!

Kočky jsou vrženy

300 Kč
Kdo zabil Snížka?
(3x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

359 Kč
Žízeň
(3x)
Harry Hole si chce užívat spokojený život s Ráchel a poklidně vyučovat na policejní akademii.
Ukázky

Žízeň

494 Kč
Bureš
(4x)
Autor popisuje strmý vzestup člověka, který v minulosti udával své spolupracovníky, aby si zajistil kariérní postup, a po roce 1989 se stal pomocí nečistých peněz miliardářem.

Bureš

351 Kč
A zrodí se píseň
(2x)

Žádné bezpečí. Žádná kapitulace. Po krvavé bitvě proti mnoha různým protivníkům je Paige Mahoneyová jako Kmotryně vládnoucí londýnskému podsvětí v neustálém ohrožení.

A zrodí se píseň

332 Kč
Hra o trůny
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
Ukázky

Hra o trůny

799 Kč
Blackout
(4x)
Zítra už bude pozdě...Thriller o kolapsu evropských dodávek elektrické energie. Otřesný, ale realistický scénář. Jednoho chladného únorového dne zhasnou světla v Itálii. A nejen tady.

Blackout

359 Kč
Citlivý člověk
(4x)
Hrdinové Topolova románu, kočovný herec Táta se svou alkoholickou ženou a dvěma synky, křižují Evropou, aby se pokusili nalézt staronový domov na březích Sázavy.

Citlivý člověk

311 Kč
Případ Ewy Morenové
(6x)
Okolí je šokované, poté co byl učitel Arnold Maager usvědčen z vraždy své žákyně. Podle všeho to vypadá, že dívka byla těhotná a otcem dítěte měl být právě Maager. ..
Ukázky

Případ Ewy Morenové

189 Kč
Nové pohádky pro unavené rodiče
Volné pokračování knížky Krátké pohádky pro unavené rodiče, která vyšla již před deseti lety. Za tu dobu se pochopitelně pár věcí změnilo: Sáře nejsou čtyři, ale čtrnáct, a Báře neméně kritických dvanáct.

Nové pohádky pro unavené rodiče

323 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>