Nejprodávanější e-knihy - říjen 2017

Co by můj syn měl vědět o světě
(1x)
Vrávoravý pokus otce vysvětlit dvouletému synovi, jak funguje svět. Od autora bestselleru Muž jménem Ove.
Ukázky

Co by můj syn měl vědět o světě

169 Kč
Hadohlavec
(3x)
Margaret Campbellová a Li Jen ve čtvrtém díle čínských thrillerů.
Ukázky

Hadohlavec

199 Kč
Zlomené srdce
(1x)
Dojela na odlehlou pobřežní vyhlídku, zaparkovala, zahodila klíčky a už ji nikdy nikdo nespatřil. Nezanechala po sobě jedinou stopu.
Ukázky

Zlomené srdce

399 Kč
Hotýlek
(29x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

259 Kč
Slepá mapa
(36x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

259 Kč
Vzpoura goliardů - 30%
(2x)
Píše se rok 1261. Přemysl II. Otakar podpoří v boji o trůn římského krále proti Alfonsi Kastilskému jeho konkurenta Richarda Cornwalského a za to má slíben majestát. Jenže v diplomacii není nic takové, jak by se mohlo na první pohled zdát...
Ukázky

Vzpoura goliardů

199 Kč
139 Kč
Jezero
(10x)
Bianca Bellová napsala brilantní novelu, která se podobá i nepodobá jejím předchozím knihám. Zůstává syrovost vidění, přesný a úsečný jazyk. Ale tentokrát se ocitáme v úplně jiném světě, hutnějším, hlubším, osudovějším.
Ukázky

Jezero

189 Kč
Království meče - 30%
(1x)
Wolfram Katzinger z Olšové, někdejší johanita, jehož jediným majetkem je jeho meč, vynikající kůň, statečnost a umění boje, stojí věrně ve službách krále Jana.
Ukázky

Království meče

199 Kč
139 Kč
Who The Fuck Is David Koller?
Unikátní knižní rozhovor básníka Milana Ohniska s legendárním českým rockerem Davidem Kollerem — zpěvákem, bubeníkem, lídrem kapely Lucie.
Ukázky

Who The Fuck Is David Koller?

199 Kč
Němci
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
Ukázky

Němci

259 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>