Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2017
poezie

Mléko a med - 11%
(4x)
Sbírka básní a krátké prózy o přežití. O lásce a ztrátě, násilí a zneužívání, o ženskosti. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol a každá má jiné poselství. Jedna se snaží léčit zármutek, jiná zase bojuje s všudypřítomnou bolestí.
poezie

Mléko a med

314 Kč
279 Kč
Víš, co má v plínce myš ? - 11%
(2x)
Půvabná kreslená knížka známého belgického spisovatele a ilustrátora Guido van Genechtena, která se brzy stala světovým bestsellerem. S textem básníka Hynka Viléma pobaví jemným humorem a navíc naučí vaše dítě chodit na nočníček.
poezie

Víš, co má v plínce myš ?

269 Kč
239 Kč
Každý bulí nad cibulí - 11%

Kolik má tma očí? Jak to dopadne, když se had ožení? K čemu potřebuje postel chapadla? Co se stane alergikovi, když sní kiwi? A jak vypadá Ježíšek? Známá autorská dvojice navazuje na nejlepší českou tradici poezie pro děti.

poezie

Každý bulí nad cibulí

296 Kč
263 Kč
České Vánoce Josefa Lady - 11%
Neopakovatelná atmosféra Vánoc dýchne na malé i velké čtenáře z nezaměnitelných Ladových obrázků a rovněž prozaických i básnických textů předního českého poety Michala Černíka. Jde o první vydání knihy.
poezie

České Vánoce Josefa Lady

260 Kč
231 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
poezie

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Stará Víska - 11%
(2x)
Prvotina Lukáše Sedláčka zaujme neobvyklou obrazností, rafinovaně precizním rytmem, důrazem na smyslové prožívání.
poezie

Stará Víska

223 Kč
198 Kč
Nevlastní - 11%
(7x)
Snad u žádného jiného autora české poezie se nesetkáme s něčím podobným: jedna postava procházela po více než dvacet let důsledně všemi Hruškovými knihami, zjevovala se na chvíli a zase mizela se svojí znepokojivou energií a osudem. Adam.....
poezie

Nevlastní

151 Kč
134 Kč
Dvakrát sedm pohádek - 11%
Oblíbená klasika Františka Hrubína s ilustracemi Jiřího Trnky provází děti už více než půl století. Nekrásnější české pohádky vypráví autor v půvabných verších, které patří do zlatého fondu poezie pro děti. Knížka by neměla chybět v žádné dětské knih
poezie

Dvakrát sedm pohádek

224 Kč
199 Kč
Má noc náš den - 11%
Ve své aktuální básnické sbírce míří Marie Jehličková k širokodechým litaniím a hymnům, plných neologismů, archaismů, patosu a závratí. Neleká se velkých abstraktních pojmů ani kosmických a existenciálních hlubin.
poezie

Má noc náš den

170 Kč
151 Kč
Neskonalá, příběh jedné lásky - 11%
(1x)
Poezie nekompromisně upřímná, emocionálně intenzivní, místy protkaná šibeničním humorem. Drtivá většina básní je psaná volným veršem a rýmovaná sporadicky, což je paradoxně její výhoda: je mnohem přístupnější, než poezie obvykle bývá.
poezie

Neskonalá, příběh jedné lásky

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 158 položek
1 2 3 .. 16 > >>